| blabla a întrebat:

Ce retete speciale pentru mancaruri de Paste mai stiti? Dati'mi si mie niste idei ceva!

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Piftie de curcan, friptura de miel la cuptor cu cartofi si rozmarin, pasca, cozonac, oua incondeiate.

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Noi ne-am plictisit de drob si cu aproximativ aceeasi compozitie fac placinta cu carne folosind foile din comert.Nu renuntam insa la pasca cu branza. Tine loc de tort. Mira

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sarbatorile religioase au farmecul aparte specific datorita mancarurilor traditionale care apartin sarbatorii respective, bineinteles si a semnifictiei religioase. mie imi place sa fac mancaruri specifice, eventual un tort pe langa pasca. restul de "speciale" le las pentru onomastici sau zile de nastere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah, ce bien! sigur! e reteta frantuzita! va spun parol ca am ingurcitat-o eu! luati un kilogram de fasole boabe, il fierbeti 5 minute in lapte proaspat nepasteurizat...de-a dreptul crud, adaugati fierturii usturoi si bame, urmand ca andivele, ceapa, fructele de padure si portocalele sa intregeasca aspectul acestui preparat de... ocazie. pofta buna!

| symona_7500 a răspuns:

Friptura de mile, sarmalutze, oua rosii, salata din piept de pui, ciorba radauteana, pasca, cozonac iar ca apritiv crochete, frigarui, salate de vinete si cam atat pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miel umplut

| mioara a răspuns:

Mai da ai gasit unde sa pui intrebarea/ciorba de burta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drob de miel, ciorba de miel, salata boeuf si multe altele