| chandnisharma a întrebat:

Ce riscuri sau ce probleme poate avea o persoana care nu are o viata sexuala insa isi doreste sa faca sex? Il poate afecta mental? ii poate afecta corpul?
va multumesc

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu are nici o problema, nici fizica, nici psihica. Sexul este o placere, dar nu o necesitate fara de care nu se poate trai. Doar daca persoana are probleme psihice anterioare si devine obsedata de lipsa de sex, isi va agrava psihoza. Dar psihoza ii poate fi declansata, de exemplu, si de lipsa unei ciocolate.

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Normal că te afectează mental.
Când ai să cunoşti o persoană virgină (indiferent de sex) trecută de 21 de ani, ai să înţelegi ce vreau să spun!
Sexul nu e ceva rău numai că unii nu primesc pentru că nu au bani iar unele nu primesc pentru că au atitudini fundamental deplasate.
Salut.

| Zenithf a răspuns:

Te referi la masturbare? Dpdv religios este un pacat sa faci asta, dar fiziologic nu te afecteaza.
Masturbarea are totusi efecte pe plan psihic si afectiv. Persoanele care se masturbeaza au o incredere mai scazuta in sine, mai ales daca se si culpabilizeaza din cauza convingerilor ca fac ceva gresit. Este mai greu sa socializeze, iar cand au o relatie intima cu cineva este mai crescut riscul de disfunctionalitati.
Daca se intampla nu-i o problema deosebita, dar nu-i bine sa devina o obisnuinta.

| Dominicc a răspuns:

Cine zice ca un om moare virgin? eu tot nu inteleg unde bati. Pentru barbati sunt bordelurile/fetele strazi si pentru femei Bamoo. Se gasesc bani pentru am2. Deci ce i-ar impiedica? Nu e destul de inteles ca acum ori cat ocolesti tot la sex ajungi?

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Nu iti afecteaza nimic eu am o prietena are 20 de ani si a facu sex doar o data acum 2 ani de atunci nimic precizez ca e cea mai buna prietena ne cunoastem de la 5 ani ne spunem totul absolut tot, asa deci sa ma intorc la intrebarea ta nu iti afecteaza nimic cum spuneam nici prietena mea nu e mare amatoare de sex si e foarte sanatoasa nu da semne de dilimandeala si nici corpul ei nu pare a lua forme geometricelaughing deci in concluzie nu iti afecteaza nimic dar daca iti doresti sa faci sex iti dau un sfat nu te lasa orbit/a de aceasta dorinta deoarece risti sa ai parte de noptii fierbinti alaturi de persoane total nepotrivite, eu am un motto dupa care ma ghidez de fapt am mai multe dar asta este unul dintre ele:INTAI ANALIZEZ APOI ACTIONEZ!tongue

Răspuns utilizator avertizat
| DorelSudoru a răspuns:

Corpul nu.Doar mintal daca persoana aia e asa disperata.

| RoxAnana a răspuns:

E varsta. oricine simte acest lucru cand varsta pubertatii se aproprie.
un om care face sex are o mentalitate mai bogata ca sa zic asa si e considerat mai "matur". in privinta corpului, se intampla doar acea mica schimbare (ruperea himenului sau a "atei")
http://www.sexpert.ro/......himen.html

http://educatiasexuala.wordpress.com/2009/04/04/ata-sau-frenul-penisului/

asa ca nu e nimic rau (cu exceptia sa nu faci sex daca nu esti pregatit/a) bafta:*

| andreycristiano a răspuns:

Nu-ti pot da un raspuns cert da eu am o problema legata de sex si eu nu vreau sa fac pentru ca nu stiu si sunt prea tanar deci cred ca poti rezista daca ai vointa::: ia r corpul trebuie impins spre sport ceva sa nu se gandeasca la... succes