Să rămâi puțin gravidă la 15 ani, nu foarte mult, dar suficient, de mult, spre a naște și alăpta un copil! Mai poți face rost și de niște boli venerice. Mai poți rămâne și puțin repetentă! etc.
Te expui la un risc mai mare de cancer de col uterin. Deasemenea si bolile sexuale isi pot face aparitia si sunt unele care chiar si la contact sexual protejat cu prezervativ sau alta caele de protectie nu ai cum sa le eviti. Oricum faci ce vrei...mama ta stie ce ganduri ai?
Buna!
pai daca iti incepi viata sexuala mai devreme de 18 ani exista riscul ceva mai mare sa faci cancer de col uterin
in rest, trebuie sa te protejezi
sa ai o relatie serioasa, sa fi iubita ca sa ramai cu o amintire frumoasa sau cu o iubire vesnica dupa acest pas
te pup :*
Esti cam mica, iar pana la 20 ai sa fi satula de sex si poate ai sa regreti mai tarziu.In rest daca te protejezi mereu si astea nu prea sunt asa riscuri, dar cum nimic nu e 100%sigur poti ramane gravida.
Oricare ar fi alegerea ta sa te protejezi intotdeauna
Nu sunt neaparat riscuri:d...depinde de fiecare persoana...in general sunt fete si la 12 ani care si-au inceput`o si na`u nimic daramite la 15
Nu esti putin cam tanara! Trebuie sa fii sigura ca faci alegerea corecta si ca el e cel potrivit.Era sa uit daca ti-o incepi sa ai grija sa te protejezi!
Ok.am uitat sa precizez ca nu doresc sa o incep. am vrut sa aflu parera voastra.am avut propuneri,, insa le-am refuza ft hotarita ...si din cite opserv sint persoane de aceiasi parere
Nu sint riscuri, 5% sansa de un risc.Da poti face sex dar protejat insa la varsta asta te va durea rau rau
Nu faci nici pe dracu'! Nu te mai lua dupa toate babele care iti vorbesc din reviste! Viata sexuala o incepi cand te simti tu pregatita, chit ca asta inseamna la 11 ani, la 15 sau la 31.Imp e sa faci protejat si sa fi sigura ca cel cu care o faci e cel potrivit.P.S. prima oara trebuie ca partenerul sa fie extrem de bland tocmai pentru a nu iti cauza rani interne dar apoi ii dai bice si o sa iti placa la nebunie
HappynewCenusa întreabă: