Foarte important. Dar casatoria nu inseamna doar sex. Ci convietuire cu persoana la care tii foarte mult.
Dacă sex nu e nimic nu e frate, pot sa conviețuiască perfect, dacă sexul e slab imediat divorț sau înșelat
Crucial dar în zilele noastre cuplurile căsătorite nu mai viață sexuală
Sexul joaca un rol important in casatorie, nu doar pentru a te reproduce, avand copilasi, dar si pentru ai oferii persoanei iubite tandrete, mangaieri, pupaturi, atingeri romanetice si evidnet sexul propriu-zis care duce la orgasme si satisfactia deplina, sexuala.
Rol secundar, in completarea chestiilor mult mai importante care se afla pe primul loc.
Te înșeli amarnic, 98% din divorțuri au motivul lipsesc de sex și incompatibilitate în pat, deci dacă sex nu e nimic nu e
De unde vii cu procentul acesta inventat? Probabil e din acelasi loc cu desaga magica situatiilor scapate de sub control?
De citit https://www.forbes.com/advisor/legal/divorce/divorce-statistics/
Ce rol joaca sexul intr-o casatorie? Daca nu faci sex, deja nu mai esti in acea casatorie sau daca partenerii raman isi cauta alti parteneri pentru sex, sau cel care vrea sex.
Cam rolul asta il are sexul intr-o relatie. Tine relatia aia sa nu moara
Fara sex nimic nu e, vorba cintecului. Daca vorbim despre relatii la stiu si eu 80 de ani acolo se mai face sex mai putin spre deloc, dar is alte tipuri de relatii deja.
Ca idee fara sex nu mai exista nimic intre parteneri, nici macar amicitie
Am vazut ai dat raspuns cistigator, celui care a spus ceva ce tea multumit nitel pe tine, cam aia voiai tu de fapt sa auzi, banui ca ai fi o femeie care nu se omoara prea mult dupa sex
Cind pui o astfel de intrebare, cam e clar de ce intrebi, dar asta e, fiecare cum este fabricat, nu alege nimeni sa fie mai putin normal.
Bine ca normal nu-i, adica sa avem oameni diferiti, sau cu mai putin apetit pentru sex, asta dupa parerea mea este un defect acu pe bune, natural asa sintem, trebuie sex neaparat, cand nu prea esti curios/sa de sex, deja nu mai te numeri printre cei normali
Deci tu crezi ca sexul joaca un rol major intr-o relatie sau nu stii?
Ai spus ca esti stagiar, deja la anii tai trebuie sa maninci sexu pe paine cum stai la capitolul asta?
Un rol foarte important, si nu doar in casatorie, in orice relatie. Cand intimitate nu mai e, nici relatie