Masturbarea e un act de autocunoastere, barbatii il practica foarte des, deoarece au nevoie de mai mult sex decat femeile! am citit intr-o revista ca barbatii nu renunta la masturbare nici cand sunt intr-o relatie sau cand sunt proaspat indragostiti! nu stiu cine recunoaste si cine nu, dar masturbarea nu e o rusine! daca era nu existau sex-shop-uri, vibratoare sau papusi gonflabile!
Eu.are rolul de ati cunoaste corpul si de a obtine placere rapid cand ai chef
Da, o fac si nu ma deranjeaza sa o spun. Consider ca poate fi chiar un semn de independenta, nu ai nevoie de altcineva ca sa te simti bine, te poti simti bine de unul singur/una singura. Te ajuta sa te simti bine pe moment, sa uiti de griji, probleme, etc, ca fac pariu ca toti avem probleme in viata.
Tu recunosti?
La naiba! M-ai luat prin surprindere, nici nu ma asteptam la intrebarea asta! ). Hai sa-ti raspund: ti se pare ca ti-am raspuns la intrebarea initiala? Eu doar ti-am adresat o alta intrebare.
Nici macar nu am fost eu cel care te-am intrebat daca recunosti.Ia citeste mai atenta!
Consideri ca 15-20 ori pe saptamana e putin?)
Masturbare e o placere facuta tie insusi fara ajutorul cuiva, poate cunoaste doar medicul ginecolog restul nimeni!
nu ma asteptam sa intrebe cineva asta uite ca am ajuns si clipa asta dar nu este o rusine!
Masturbarea are rol de satisfactie atunci cand nu ai cu cine sau cine sa te satisfaca e numai bun nu ma masturbez pentru ca daca vreau ceva are cine sa imi ofere funda?
Daca-i fi baiat n-ai mai vorbi asa!