| JustMeCata a întrebat:

Ce rost are sa iubești o persoana dacă ea nu te iubește, ma întreb mereu asta și știu ca nu are nici un rost da nu știu un lucru cu as putea sa uit acea persoana ce as putea face? (ne vedem în fiecare zi)

M-am îndrăgostit de ea și după un timp mi-a zis ca are pe altul. crying((

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| didiDia a răspuns:

Nu stiu ce rost are, ca lucrul asta m-am intrebat si eu de foarte foarte multe ori. De ce Dumnezeu ne permite sa iubim oameni care nu ne iubesc? Si da, am primit un raspuns care m-a cam deranjat de genul,,suferinta te ajuta ca sa te cunosti mai bine.'' Insa eu ma intreb:,,fericirea nu m-ar putea ajuta sa ma cunosc mai bine?" Nu stiu ce ai putea face pentru a o uita pe acea persoana pentru ca si eu sunt intr-o situatie oarecum asemanatoare. Singura varianta posibila pe care o vad este sa nu ne pierdem nadejdea ca Dumnezeu ne va ajuta. Exista un pasaj dintr-un film despre iubire si credinta care mie personal imi place foarte mult si care ma incurajeaza atunci cand sunt cu moralul la pamant.,, At times like these it's easy to question God's plan, but you must hold on to your faith. That's what will keep you going when all seems too hard to bear''. (,, In vremuri ca acestea este usor sa pui la indoiala planul Domnului, insa trebuie sa iti pastrezi credinta. Asta te va face sa mergi mai departe cand totul pare prea greu de indurat.'') Succes!

| justifyme a răspuns:

Draga dany, fi indiferent: nu o mai baga in seama, nu te mai uita la ea si pur si simplu uita de ea ...va alerga ea dupa tine cand va vedea ca nu o mai iubesti ...crede-ma ca merge! :*:X :*

| fabiola a răspuns:

Dragostea nu are uneori logica, nu respecta reguli dar totusi este pentru doi!