Pur si simplu incearca sa-ti bagi in cap ca persoana aceea nu merita dragostea ta sau in fine nu te merita pe tine. Ridica-ti dispozitia si nu te mai gindi asa de intens la persoana respectiva... O sa treaca si dragostea asta...Ai sa vezi
Da ce te face sa te rezumi la ea daca nu te iubeste? dai frate next! e loc pentru alta!
Nu poti sta cu cineva daca nu e atractie de niciunfel. Te tine in loc si nu rezolvi nimic.
Pai daca iubesti este un lucru mare, dar daca nu te iubeste acea persoana, ce sa faci? Treci peste...Incerca! Bafta!
Ai dreptate. Nu are rost sa pui suflet intr-o relatie imposibila. Dar mai incearca. Poate vei obtine ce iti doresti. Mai intai incearca o relatie cu ea de lunga durata. Daca va accepta, cu timpul o sa tina la tine.
Pentru ca iti da o lectie de viata pe care nu o poti invata de la parinti. Poate ca ea nu te iubeste din cauza ca tu o iubesti mai mult decat ar putea ea vreodata, astfel te uraste. Dar pot fi destule cauze, ori te inseala si se simte vnovata. Intreab-o, de multe ori conflictele de genul apropie oamenii mai mult. Parerea mea.
Pai. Daca iubesti mult timp aceeasi persoana si ii arati ca esti interesat de ea are rost, pentru ca cine stie. Poate o sa inceapa si ea sa te placa.
Da, nu esti singurul in aceasta situatie... foarte trista aceasta situatie stiu si eu