| Ionutznutzy a întrebat:

Ce rost are sa iubesti daca stim ca va veni un moment in care vom suferi dupa persoana iubita, ce rost are sa-ti daruiesti sufletul cuiva daca acesta se va sterge pe picioare cu el intr-un final, si o sa te doara enorm, de ce cautam dragostea cu atat ardoare daca se comporta ca un trandafir plin de spini si ne trezim din acel vis frumos plini de zgarieturi si cicatrici ce vor ramane mereu, undeva adanc in fiinta ta, ce rost are sa spui "te iubesc" din toata inima daca nimeni nu te crede?

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Ionutz_5836! Dragostea se oferă necondiționat, însă noi, oamenii aven din nefericire așteptări mult prea mari de la cei cărora le dăruim afecțiunea. Se întâmplă asta probabil și din cauza alegerilor nu tocmai potrivite pe care le facem uneori la alegerea partenerului- nu degeaba se spune că dragostea e oarbă. Dar orice experiență de acest fel ar trebui să ne întăreaască, ar trebui să ne fie pildă pentru relațiile viitoare, ar trebui să ne învețe să iubim necondiționat. Ia o pauză, gândește-te la asta, vezi unde ați greșit (adevărul e undeva la mijloc) și mergi pe drumul tău. Viața îți rezervă tot felul de surprize și e păcat să te irosești pentru cineva care nu a știut decât să te rănească.
O zi cu zâmbet să ai și gânduri limpezi!

3 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Omul are nevoie sa simtă acest sentiment "iubirea", sincer nimic nu e mai frumos decât timpul pe care îl petreci cu persoana iubită happy şi bineînţeles ca sunt şi persoane care doar işi bat joc, şi pui suflet şi pe urmă îţi vine să fugi în lume de durere dar, toată suferinţa şi lacrimile te ajută să scapi de tot negativismul. Eu una când mi se întampla astfel de lucruri. plâng iar a doua zi mă simt minunatlaughing deci e bine să suferi, odata şi odata suferinţa se va transforma în fericire, sunt convinsă!

| Sociopat a răspuns:

Traieste clipa! Si pe viitor...e bine sa ai mereu o tipa de rezervabig grin

| Vlad93 a răspuns:

Unele fete sunt calumea si tin la persoana iubita dar altele nu merita nici 2 bani pentru ce fac