Da, am avut o relatie la distanta si doar din motivul ca ne jucam amandoi un joc online si ne-am indragostit unul de celalalt. Distanta ne-a unit si ceea ce ne-a despartit a fost legat doar de sentimente, care deveneau tot mai puternice, dar ne-am hotarat ca eram prea mici pentru o relatie la distanta, mai ales ca in aceasta perioada fiecare trebuie sa mai iasa, iar noi stateam non-stop la calculator doar ca sa vorbim unul cu celalalt. Pacat, deoarece a fost frumos, iar relatiile la distanta cu siguranta TIN! Cu cat este distanta mai mare, cu atat iubirea si dorinta de a-l vedea pe acela este mai puternica, fapt ce va leaga prin destin, printr-o forta pe care nu o simti decat in suflet, pentru ca de vazut nu o poti vedea. Nu regret nimic din ceea ce a fost pentru ca am trait o adevarata experienta din care am invatat multe, m-am schimbat, sunt mai sensibila si las foarte mult de la mine.
Sa stii ca as mai incerca o relatie de genul daca s-ar ivi ocazia, adica daca m-as indragosti de o persoana de la distanta. Eu eram cu acel baiat de 2 ani, desi nu ne vazusem niciodata planuiam sa ne vedem vara asta[si ne vedem cand merg in Grecia, in octombrie, desi va fi toamna].
Nu poti sa-ti alegi relatiile. Doar sa-ti impui faptul ca vrei o relatie la distanta si astepti pana iti intalnesti dragostea, dar pana atunci cine stie ce gasesti "irl"-in viata reala.
Dragostea asta are rost. Persoana ce-o iubeam era la 1700 km departare de mine, si uite ca am rezistat. Cu bune, cu rele, am trecut impreuna peste tot, am plans, am ras. "Astazi este mainele pentru care ieri ne faceam griji"-si tot asa. Asa mergem in viata, desi mergem orbeste in relatii, riscam ca sa vedem daca acel "maine" poate fi, in viitor, un "maine" alaturi de persoana ACEEA.
Daca are rost? Are, daca crezi in ea, are. Au si viitor odata ce ambii parteneri isi doresc cu adevarat asta si odata ce exista incredere, rabdare, intelegere, comunicare si dragoste.
Am fost si eu implicata intr-o relatie la distanta, si nu am ales, s-a intamplat fara sa-mi dau seama. Odata ce intri intr-o relatie de-asta... e greu. Relatiile la distanta sunt cele mai dure si cele mai greu de suportat, insa daca ambii parteneri isi impun cu adevarat faptul ca vor sa fie impreuna in ciuda tuturor obstacolelor, intr-un final vor reusi.
Eu am simtit mai mult o apropiere. Asta depinde de fiecare. Daca cei doi se iubesc, au o relatie stabila si sunt siguri de ceea ce vor si de planurile pe care le au, distanta ii apropie; insa in cazul in care se lasa condusi de gelozie, distanta ii desparte.
Am avut o relatie de aproximativ 1 an. Problema a fost la mine. Nu a fost de vina distanta, in niciun caz. Relatia noastra avea sa dureze, insa eu eram prea mica (aveam in jur de 14 ani) ca sa pot lasa de la mine pentru ca relatia sa mearga. Asa ca ne-am despartit din cauza mofturilor mele, eu am pus capat, habar n-am din ce motiv, unul prostesc oricum. In fine.
Cam asta despre relatiile la distanta.
In concluzie: Daca ambii parteneri isi impun asta, o relatie la distanta poate sa dureze, si poate avea rost, daca cred in ea.
Din moment ce te-ai indragosdit de cineva, perfect intamplator, fara sa vrei, mai ales de cineva care e la o distanta anume, vei vedea acel rost.Numai daca simti vei putea vedea rostul. Daca se transforma intr-o relatie atunci intentia e sa fiti impreuna si in viitor. Din moment ce te indragostesti si iti eeste drag de cineva normal ca vrei si in viitor sa fi cu aceea persoana, normal ca nu te opresti. Vrei mai mult.Si stii...niciodata,dar NICIODATA nu vei putea sa te indragostesti de cinveva intentionat.mereu se intampla sa fie intamplator fara nici o intentie.Cand nu te aspeti si mai ales la cine nici nu te astepti.Si normal ca daca te indragostesti de cineva iar sentimentele sunt la aman2 aceeasi singuru' pas este sa fiti impreuna orice ar insemna asta.Eu asa cred. Iar distanta oricat de mare ar fi sau scurta eu zic ca apropie, te face sa stai in suspans, suspin, sa vrei cat mai repede posibil sa vezi aceea persoana, sa stai cat mai mult cu el/ea.Si din astea.Relatiile de distana exista doar la cei care au puterea, taria, vointa, increderea unul in celalalt.Doar atunci supravietuieste relatie la distanta cand cei doi se lupta cat pot ei ca sa fie intr-un final impreuna fara sa mai trebuiasca sa se astepte unul pe celallalt vreodata.Doar la cei care nu se dau batuti niciodata, care chiar au cu adevarat sentimente si nu se lasa batuti. Dar daca numai unul are sentimente si e ambitios sa reuseasca iar celalalt sta si asteapta si nu misca un deget atunci normal ca se ajunge la un capat al relatiei.Depinde de maimulte chestii faza.Totul e bine daca aman2 au aceeasi directie, drum, cale. Daca unul merge intr-o parte si celalalt intralta parte atunci drumul lor nu e acelasi, si de aceea se sfarsesc asemenea " relatii la distanta ".
Da eu cred ca relatiile la distanta tin si stiu asta sigur deoarece si eu am tot o astfel de relatie cu persoana iubita si pot spune ca ne intelegem foarte bine. Desigur e nasoala distanta dintre noi dar acesta distanta ne apropie mai mult ca parteneri si parca dragostea e tot mai mare pentru celalalt iar durata relatiei noastre este de 1an si jumatate. Tot ce trebuie sa existe intr-o relatie pentru a putea rezista este increderea, sinceritatea, afectiunea desigur, si rabdarea care nu trebuie sa lipsesca pana ce partenerul sau partenera vaveni la tine Bafta
beausingurlamasamea întreabă: