| Coarna_Mihai_1990 a întrebat:

Ce s-a intamplat, daca fata incepe sa evite sarutul adica la inceput l-am practicat, zic eu des, dar acum nu prea mai vrea adica nu stiu greu mai scot un sarut de la ea, pupici si alte chestii da si le primesc direct de la ea, dar la sarut nu m-ar deranja sa fac eu toata treaba si ea sa se ea dupa mine. Intrebarea este de ce a inceput sa refuze suntem impreuna de o luna si ceva nu cred ca un sarut 2, 3 ar strica facand asta inainte. adica nu stiu nu-mi place sa ma opreasca doar la pupici, si poate la o muscatura de buza laughing Si as mai avea o intrebare as vrea sa o sarut french sa zicem ca nu stie exact ea dar se va lua dupa mine, dar cum reusesc s-o fac?!

3 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Aaa pai fetele se plictisesc foarte repede. Ea poate si-a pierdut interesul sa zicem pentru saruturi toata ziua. Sau poate s-a gandit mai bine ca sunteti totusi prea mici pentru "french kiss" cum il numesti tu. Vorbeste cu ea, mai mult de atat nu te pot ajuta eu. Bafta multa! Pwp

| neutrino a răspuns:

Nu intinde coarda, sarut-o normal, asa cum doreste ea, nu cum doresti tu!

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru neutrino):

Pai si cand o sa ajungem sa ne mai sarutam pe bune, daca am mai facut asta, sau ce-ar fi putut-o face sa se opreasca, sa zicem ca in momentul asta are un herpes si poate d`aia dar inainte? ce lucru ar fi facut-o sa se opreasca adica erau momente inainte cand ea era cea care incepea sa ma sarute pe bune happy acum ce-ar fi putut-o schimbat-o asa mult?