Buna
Daca si-a permis sa te minta/sa divulge intimitatile si apoi sa te loveasca, tu, cu un asemenea om vrei sa stai? eu as zice pas.
Tu, trebuie sa cantaresti totul si sa pui in balanta faptele bune ale lui.
Dar cred ca faptele bune sunt putine, ori deloc.
Plus ca, aveti doar 4 luni si, si-a permis sa te loveasca?
Daca ramaneai lata? el a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...
Nu cred ca te merita, iar tu, cred ca meriti ceva mai bun.
Decizia iti apartine in totalitate!
O seara buna
O fapta buna sau chiar mai multe nu pot anula sau atenua o fapta reprobabila a unui grobian. Parerea mea.
Tocmai ca nu are fapte bune ar trebui sa o puna pe ganduri...
Atat timp cat, faptele rele se intetesc, trebuia sa ii zica PA in secunda urmatoare!
O zi buna
Ar trebui sa-l lasi in pace nu te merita.Stiu ca e greu mai ales ca tu ai facut totul pentru relatia voastra, dar el nu te iubeste.Nu ai un viitor cu el si sincer mai bine plangi acum decat mai tarziu. Daca o sa apara si un copil tu vei sta acasa si el plecat cu baietii prin oras, prin club.Parerea mea ar fi mai bine sa-l parasesti, meriti pe cineva mult mai bun, un baiat care sa te iubeasca, sa te respecte, sa fie alaturi de tine.Tu trebuie sa fi puternica si sa pui capat acestei relatii care iti face rau!
O iubire adevarata este pura si curata. Chiar daca el simte ca este indragostit de tine. S-a comportat intr-un asemenea mod cu tine, asta nu se poate numi iubire! Cel mai bine ar fi sa uiti, sa pleci, sa-ti aduci aminte si sa incepi sa-ti dai seama ca lui chiar nu i-a pasat de tine. Treci peste oricat de greu ar fi, devin-o puternica incat sa-l uiti, prin gandul ca el nu te-a iubit niciodata. Daca vei continua asa si veti intemeia o familie, tot la fel se va comporta cu tine. Nu fa aceasta greseala!
Ce sa zic, daca asta ti s-a intamplat, inseamna ca asa meriti. Te-a obligat cineva sa te combini cu el? Te-a obligat cineva sa ramai in realatia respectiva dupa ce ai aflat ca te-a mintit? Te-a obligat cineva sa ramai cu el dupa ce te-a bruscat? Ce vrei sa-ti facem noi? Nu poate fi decat mai rau, mai bine nu va fi sigur.