| Fetitza_3726 a întrebat:

Ce s fac sa ma impac cu prietenul meu? pentru ca ne-am despartit deoarece l-am mintit, nu pot sa zic ca este o minciuna ft grava, dar la el nu-i place deloc minciuna.Cum sa-i demonstrez ca il iubesc, cum sa fac sa ma ierte? Il sun in fiecare zi, dar el vorbeste ft ironic.va rog dati-mi un sfat happy

4 răspunsuri:
| bianca9422 a răspuns:

Vorbeste ironic ca stie ca il iubesti ca e in centrul atentiei

dai un sms,gen "am facut tot sa ma ierti,chiar imi pare rau" sau cum crezi tu,ca tu il cunosti mai bine

si dupa lasa-l in pace

daca te mai iubeste te va cauta el
oricum daca il suni zilnic nu rezolvi nimci decat ceea ce ai obtinut pana acum

sper sa va impacati, sincer iti spun, pentru ca iubesc si stiu ce inseamna o cearta ca asta

poate imi trimiti si mie un mesaj privat sa imi spui daca v-ati impacat sau nu happy

| stef87 a răspuns:

Daca erai pregatita pentru o relatie cu el, daca v-ati fi potrivit cu adevarat, ai fi stiut ca nu trebuie sa faci anumite lucruri pentru ca acestea ar fi periclitat relatia. El tocmai asta simte acum, ca nu va potriviti.
Lamureste-l ce a insemnat toata acea minciuna si arata-i ce lucruri crezi ca va apropie, adica pentru ce lucruri ar trebui sa lase uitarii acel eveniment si sa mearga mai departe cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Singura aparare eficienta este atacul". Descopera citeva minciuni pe care ti le-a turnat si ia-l tare. Daca nu gasesti treci la un adevar pe care nu-l poate demonstra si intreaba-l de ce te-a mintit si el.Ii demonstrezi asa ca-l iubesti pentru ca lupti pentru el.Succes.

| purenerve a răspuns:

Daca este ca mine si uraste minciuna mai mult ca orice poti sa-ti iei adio de la el