Nu ai dc renunta nici la ea si nici la prieteni!
Incearca atunci cand te intalnesti cu ea sanu fie prezenti prietenii tai si invers!
Nu ai cum sa faci pe plac ambelor tabere, trebuie sa te impui in fata prietenilor tai.Personal mi-ar fi rusine de mine daca nu i-as lua apararea persoanei iubite/celei mai bune prietene in astfel de situatii. Spune-le in fata,, prietenilor tai'' ca nu ai de ce sa le accepti comportamentul mai ales ca nu au nicio treaba cu fata respectiva, ea este iubita ta si trebuie sa o respecte daca nu...incepi si tu sa te iei de,, iubitelele''lor.Iti spun eu ca merge foarte bine treaba,, santajul''adica sa te iei de prietenele lor/sa te porti urat cu ele etc;
Cand esti cu ea nu te mai intalni cu prietenii tai! Se pare ca nu-s prieteni adevarati pentru ca ar respecta ceea ce iubesti si ce-ti place! Asa sunt prietenii adevarati!
Eşti sigur că o iubeşti? Ai dubii.
De ce se poartă urât cu ea? Nu au niciun drept.
Poate că eşti la început cu partenera ta şi este normal să fi mai apropiat de prietenii tăi, însă aşa ceva nu se face! În primul rând nu te respectă pe tine şi nu îţi sunt prieteni adevăraţi.
Dacă ea te iubeşte cu adevărat, nu înţeleg de ce nu ai pus punct comportamentului urât al prietenilor tăi, rămânând cu ea!
Nu ai vrea să fi în pielea prietenei tale, te asigur.
Prietenii sunt prieteni, o persoana pe care o iubesti este altceva.In primul rand prietenii tai ar trebui sa iti respecte decizia pe care o iei in privinta unei fete, si sa nu le permiti niciodata sa se comporte urat cu fata la care tii, chiar daca acestia nu se suporta reciproc nu ar trebui sa faca asa ceva, cel putin de dragul tau.In nicun caz nu trebuie sa renunti la prieteni, dar nici la fata pe care o iubesti pentru prietenii tai. Daca chiar ti-ar fi prieteni nu ar trebui sa faci un sacrifiuciu dinacesta pentru ei.
Ar putea mentine balanta stand serios de vorba cu prietenii tai, sa le impui ca sa-ti respecte iubita chiar daca nu o suporta sa nu ii vorbeasca urat si mai ales de fata cu tine. Daca nu faci asta o sa dai impresia ca nu o respecti si nimeni o va face daca tu nu arati asta!
Daca le permiți prietenilor tai buni sa se poarte urat cu iubita ta și te gandești sa pui in balanța dragostea cu acești atat de buni prieteni, ceva nu e in ordine.Eu cred ca balanța se va inclina in favoarea prietenilor.Așa ziși buni...un prieten bun ți-ar respecta iubita și s-ar bucura de fericirea ta.In ceea ce o privește pe ea(persoana de care ești indragostit)nu știu daca poți sa-i spui iubita.In primul rand nu ai lasa pe nimeni sa o umileasca și sa se poarte urat cu ea și in al doilea rand nu ai pune-o in cumpana cu nimic și cu nimeni.Eu te sfatuiesc sa nu-ți mai faci probleme.Nici nu iubești sinccer nici prietenii nu sunt adevarați.Ramai și cu o prietena și cu niște amici.
Cam dificil, prietenii adevarati nu vin la usa si iti bat, iar jumatatea nu o gasesti asa de repede...Iti sugerez sa le asculti problemele si cauza lor, apoi le poti rezolva incet si sa ajungeti la un compromis. Poti incepe prin a merge la un suc cu totii, si vor vedea cat de bine se simt cu tine si cu ea(asta si in cazul ei), sau alte modalitati pe care le consideri eficiente.Inca ceva, daca iti sunt prieteni cu adevarat ar trebui sa inteleaga cat de mult o iubesti si macar o sa incerce, si ea la fel daca te iubeste va incerca.Dar in primul rand cauta motivul certuriilor.Succes!