| stefanik96 a întrebat:

Ce sa daruiesc unei fete? fundita pentru cel care ma ajuta. big grin

Răspuns Câştigător
| rap4us a răspuns:

Un buchet de flori, insotit de un bilet cu mult amor. Eu am incercat. E cea mai buna solutie. Iar dupa ce primeste florile, sa gasesti un moment in care sa-i pui mana ta pe mana ei si sa- i zici ca o iubesti.Succes

12 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

O carte frumoasa si valoroasa.

| panda_3737 a răspuns:

Flori,cat mai multe flori, doar e sezonulwinking si iubire.

| ŁīĸēÃĐŕēāϻ a răspuns:

Afectiune si sa-i arati ca o iubesti si iti pasa este cel mai frumos cadouhappy

| LoveBlind a răspuns:

Okey te pot ajuta dar cati ani are?big grintongue

| Elisa a răspuns:

Poti sa-i daruieste: o floare, un ursulet mare de plus, ciocolata, haine, bijuterii, o cina romantica, aniversare surpriza.

| Ralukutza_5288 a răspuns:

Inima si iubirea ta!

| Ella_1080 a răspuns:

Inima tahappy

| ombladon a răspuns:

Un vibrator

| TatSergiu a răspuns:

Depinde... daca e vorba despre iubita ta... o poti chema la o prajitura un suc in oras. in caz ca nu iti e iubita te poti rezuma la un ursulet de plus, ciocolata, sau multe multe flori :X. bafta

| SEXobeat a răspuns:

Un lantisor cu initiala ei
ps:daca aveti aceeasi initiala ii spui ca e cu initiala tawinking

| Valisha18 a răspuns:

Eu sunt fata, asa ca o sa-ti spun ce le place fetelor. un trandafir alb sau rosu si o ciocolata impachetata ( de tine) intr-un pachet roz, cu fundita rosie ( inceraca numai cu culorile pasiunii). Iar de trandafir sa fie legat un biletel pe care scrie te iubesc in franceza. Imediat cum citeste biletelul, spune-i ca o iubesti intr-un fel cat mai tandru. Ai mai putea sa-i trimiti o scrisoare cu o declaratie de dragoste sau o poezie ( dar compusa de tine, ca asa o sa respecte efortul). Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Simona a răspuns:

Un sarut si un trandafir! :*