| Aly1599 a întrebat:

CE SĂ FAC? Am avut sex cu un băiat aseară, faza e ca penisul lui era foarte mare si gros iar eu peste așa ceva nu am mai trecut, făcând sex cu el ma doare vaginul acum si nu știu ce sa fac. Dacă cineva a trecut prin asta dati-mi si mie niște sfaturi ca îmi e frica.

4 răspunsuri:
| butterfly27 a răspuns:

Mergi la medic iubita.Probabil nu erai destul de "uda" vaginul e un mușchi elastic și dacă e suficient de lubrifiat nu ar trebui să doară.Sau folosiți lubrifiant.Te pup

| kiatres56 a răspuns (pentru butterfly27):

Buna TPU, o sa va povestesc si dupa va rog sa mi dati un sfat, acum 2 luni mentruatia mea a venit mai devreme cu 3 zile, eram sigura ca e menstruatie din cauza duratei de 4 5 zile si din cauza cheaguriilor si scurgeriilor abundente, luna trecuta a venit tot pe 26 la fel cu scurgeri ok si contacte sexuale protejate s luna asta suntem pe 26 si inca nu mi-a venit sper sa mi vina diseara sau ceva, n am avut contacte toata luna, ce se intampla?

| Aly1599 explică (pentru butterfly27):

E posibil cumva fără doctor, nu sunt la mine in țara ca sa ma duc la doctor, ce as putea face, crezi ca marea posibil sa ma ajute?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti s-a intamplat ce li se intamplara femeilor lui Carol al 2-lea: ti s-a fracturat. Vezi sa nu dai in hemoragie.