E o prostie sa crezi in zodii. In horoscop mai crezi, dar caracterul unei zodii depinde si de genul unei persoane si de gandirea ei. Parca zici ca daca o sa ai un copil in gemeni, o sa ti-l omori ca sa nu devina violent. Wtf?
Eu sunt gemeni, sunt insurat de 6 ani, si nevasta mea in certurile noastre nu a primit nici macar o palma, nici ea nici baietelul nostru.E o prostie sa credeti in zodiace si astfel de minuni.
Pfff, nu e adevarat.Ce treaba are zodia cu omu.Personal cred ca la tine este vorba doar de o coincidenta, ce sa-i faci.Eu am un prieten(amic, ca sa nu sune ciudat)fecioara si e agresiv continuu in general, cu prietenii, iubita, chiar si cu parintii si rudele(nu e nebun). Funda si nu te lasa influentata de zodie.Astea-s baliverne curate aaa s-a asezat pluto peste soare si de aia au pestii probleme(sunt pesti zodia), baliverne si coincidente.Bafta si funda!
Depinde daca crezi in zodii. Nu lasa asta sa te influenteze. Stii ca toti suntem foarte diferiti si pentru ca s-a intamplat ce ai povestit este decat o coincidenta care cel mai probabil n-o sa devina una si mai mare.
Nu neaparat...fiecare om are caracterul lui, nu conteaza zodia sau chestii de genul asta, daca iti place de baiat nu conteaza ce zodie e
moftuliki întreabă: