| alexuzha a întrebat:

Ce sa fac? am fost cu el 6 lui. si aseara a intrat pe mess si a inceput ca de obicei ca el sia inceput viata sexsuala si ca are nevoie "sa o faca" ca ce rost are relatia noasta pentru ca eu sunt aici el acolo.si yam spus gata s-a terminat nu mai suntem impreuna si gata daca tot ati faci atatea grij dar el imi continua mereu sa imi spuna ca nu ca lui ii place de mine si ca nu vrea.

nu mai stiu ce sa inteleg.saptamana viitoare a spus ca vine aici si ca vrea sa vorbeasca cu mine.nici nu mai stiu ce sa cred. m-am saturat

voi ce spuneti sa ma duc sa vorbesc cu el sau nu?

Răspuns Câştigător
| sasha a răspuns:

Daca esti virgina e clar stie ce vrea baiatul. i place un **** nu te lasa intimidata ca te va umilii ar trebui sa te simti jicnita cand iti cere asa ceva. spune-i pa! ai grija de tine happy

7 răspunsuri:
| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Pai daca te iubeste te asteapta. si daca si-a inceput viata sexuala ce?raised eyebrows ii explodeaza oualele?raised eyebrowsoh go onoh go onoh go onoh go onoh go onoh go onoh go on, pai ce crezi ca asteapta de la tine? decat sa faca sex, d`astia gasim multi pe la orice colt. daca nu ai incredere in el si stii ca te`ar putea lasa, nu o face cu el, ca dup`aia sa te paraseasca si sa-ti para rau.gaseste un baiat care s ate astepte, daca te iubeste te asteapta si 10 aniwinking. ca nu`i explodeaza hormonii.bafta :*

| eu_9968 a răspuns:

Daca as fi in locul tau nu as face asta...nu vreau sa te dezamagesc sau sa te fac sa te simti prost:*dar eu cred ca el vrea doar sex de la tine, daca ar fi tinut cu adevarat la tine nu ti-ar fi mai cerut asta stiind ca u nu vrei, si te-ar fi luat incet...

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Da. Du-te sa vorbesti cu el.
Poarta-te cu el asa cum crezi ca merita, iar daca vrea s acontinuati sa nu mai bata apropouri...
Daca el nu vede o relatie fara s-o faca... e nasol! straight face

| monyk a răspuns:

Buna, de ce nu? De ce sa nu vorbesti cu el...mai bine sa vb.ca sa clarificati treburile. E oarecum normal sa isi doreasca sa e baiat si simte nevoia dar daca te iubeste cu adevarat va ramane cu tine fie ca accepti sau nu sa o faci cu el, fie ca esti sau nu langa el.
Mai bine intalneste-te cu el sa vezi ce vrea sa iti spuna, asa iti vei da si tu seama ce ramane de facut, daca il iubesti atunci incearca sa ii spui tot ce vrei si ce simti.

| narflo a răspuns:

Da

| marla a răspuns:

Daca simti ceva p. u el. atunci merita sa te duci sa vb cu el, numai ia seama sa nu fie vreo ademenire p. u un act sexual. o iesire din situatie ar fi sao faca numai ca cu alt cineva doar p. u asi satisface dorintele, aceasta varianta e valabila e doar dac tu esti de acord, de fapt e o varianta buna. daca baiatul tine la fata el poate sa nu o faca cu ea, baietii daca incep viata sexuala pai le este greu fiinda mereu simt nevoia de asi satisface hormonii. varianta aceasta este raspandita, e una buna. dupa parerea mea =) bafta. fa alegerea corecta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te, du-te... sa vezi ce zice...