"Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted." – William Shakespeare. Ce reprezinta 3 ani in fata unei iubiri? Un mic impas pe care il veti depasi cu brio. Logik ca vei putea rezista 3 ani. Gandeste.te la sotiile de militari care isi asteapta sotii atatia ani si nu sunt sigure ca se vor mai intoarce in viata.Prietenul tau daca t iubeste se va intoarce la tine. Daca simti ca iubesti il astepti, daca nu.ar fi mai bine sa va despartiti acum (ca sa puteti discuta in fata motivele) decat sa suferiti am2 cand el va fi plecat si tu te ve hotari sa t desparti de el. Discutati am2 si vedeti avantajele si dezavantajele plecarii lui. Daca iubirea cantareste mai mult, atunci continuati, daca nu, ramaneti prieteni.
Bafta!
Pa, pa
Ramai cu el nu merita sa te desparti acum. are nevoie de incurjara ca pleaca. daca e va puteti desparti si pe parcurs cam asa e cu relatie la distanta. dar la rude nu poate sa stea si sa nu plece?
Daca tineti cu adevarut unul la altul veti rezista. nimeni nu zice ca e usor, pentru ca iti va fi foarte dor de el si vor fi si certuri. dar nu e imposibil.eu am o relatie la distanta mult mai mare. si suntem impreuna si ne tinem foarte mult unul la altul. se creaza o legatura extraordinara. eu zic ca merita sa risti si sa continuati relatia. mai ales ca va veti vedea in vacante etc.
multa bafta
Uite eu nu iti spun sa va despartiti dar ''ochii care nu se vad se uita'', doar 20% din relatiile la distanta rezista...
Pai e cam greu da nah nu poti fi nici sigura ca nu o sa te insele.Nu stiu gandeste-te bine la ce simti pentru el si daca il iubestio si gandeste-te au fost incidente cand el tea inselat? Trebuie sa alegi o hotarare dupa ce simti tu pentru el totusi daca totu e perfect si continua sa vezi cum e daca e greu sunt sigura ca vei alege ce este corect
KatiMe27 întreabă: