X asta e nehotarat o sa te dezamageasca mereu, in schimb y ti-a fost mereu aproape si chiar te merita nu il lasa ca poate o sa se intoarca roata si o sa ii para rau ca nu te-ai bagat cu y:*
Parerea mea este ca ar trebui sa faci ceea ce tu simti, dar sa te gandesti si la consecinte. De exemplu "x", cum l-ai numit tu, nu da semne ca tine foarte mult la tine, mai bine zis ca vrea doar sa fie cu tine cand nu e cu alta, pentru a nu sta singur. ( Fara suparare ). Pe de alta parte "y" pare mult mai interesat de tine si de ceea ce inconjoara. Ai grija ce faci :*. Sper ca ti-am fost de ajutor
Eu zic ca ar trebui sa te gandesti bine pe cine vrei cu adevarat si sa faci o alegere.si eu cred ca atunci cand avem probleme,nu avem nevoie sa stam izolati, ci alaturi de persoana iubita care ne sprijina, ne intelege si ne vrea binele.impreuna se poate trece peste orice.succes
Niciodata sa nu te lasi impresionata de faza cu ^Am vrut sa ma omor...^; Gandeste_te bine pe care dintre ei iubesti mai mult, compara_i pe cei doi dar totusi nu uita de faptul ca acel Y te_a ajutat si ti_a fs alaturi in clipele grele dar nu te lasa pacalita de acest lucru ramanand cu acest baiat doar din recunostinta deoarece o relatie fara dragoste din partea amandoura nu va dura mult; X se pare ca nu prea ii place sa stea singur dar gandeste_te ca poate va mai avea neintelegeri in familie si din nou te va lasa sub nu stiu ce pretext; IUBESTE CU SUFLETUL DAR nu uita IUBESTE si cu mintea!