Buna.De ce nu il intrebi direct pe partener cum si-ar imagina el ca iei initiativa? Asa e cel mai productiv, think about it.Niste straini nu ii pot citi gandurile iubitului tau.Cand sunteti in toane bune ii spui ca doresti sa discutati despre aceasta problema.Multumeste-i ca a fost sincer si ti-a spus ce il nemultumeste, apoi intreaba-l cum vede el solutia.In functie de ce iti spune, vezi daca iti convine sau nu, daca e ceva ce accepti si poti face, poti schimba pe viitor. Evitati jignirile si tonul ridicat, fiti sincer (fara jocuri de orgoliu, de tipul cine are dreptate si cine nu) iar in felul acesta discutia va fi una super utila pentru capitolul intimitate. Spor!
Nu trebuie sa faci nimic, stai asa ca daca incerci ceva o sa iasa si mai naspa
Felul tau dea fi in pat, este cel care il ai, chestiile astea nu se invata, trebuie sa iti placa, trebuie sa le simti, sa iti faca placere sa le faci.
Daca incerci ceva, doar ca iti spune barbatu ca stai ca vaca si te uiti la Luna, sau mesteci guma asta e tot ce poti sa faci, sau asa iti place tie.
De aia sunt femei sau barbati buni la pat, adica au talent, cu asta te nasti, nu le inveti.
Daca ar fi fost sa le invatam, toti am fi fost zmei in pat, lucru care nu-i deloc asa.
Dar daca tot vrei sa te implici, schimba pozitia, stai tu pe el, stai in bratele lui, targi si tu la rame apoi mai trece el, sau cand esti tu sub, nu sta ca momaia in pormub miscate, dar cum zic astea trebuie sa vina de la tine, nu sa le faci sa vada ala ca te misti ca te poti misca aiurea si mai rau iese.
Cel mai bine stii ce ar trebui sa faci? sa iei lectii de sex, ai nevoie de profesor, eu nu am cum sa te invat ca nu locuiesc in RO, altfel te-as invata, doar prima sedinta gratis, apoi cu plata
Sa fi dezbrăcată pe lângă el sexi sa eu iei in mana să încerci să i faci Oral. Sa te masturbezi in fata lui
Schimba bărbatul, dacă ți reproșează chestii de genul si nu te ajuta sa rezolvati problema, e clar!
Nu îmi reproșează în nume de rău doar ca el până la final e obosit numai poate, iar eu nu, de aceea cred ca spune ca nu fac nimic pentru ca nu depun același efort ca și el, dar nici n am cum cei drept
Cea mai amuzanta problema. E obosit saracutul.
Roaga-l sa te invete, ca nu ai de unde sa stii. Tu nu esti profesionista, nu joci in filme.
Ce vrei sa zici prin "nu am cum ce i drept"?
flori_7507 întreabă: