| gabytza8 a întrebat:

Ce sa fac ca sa il atrag pe baiatul pe care il plac mai mult, el stie ca il plac...dar va rog spuneti-mi si mie mai multe raspunsuri.
FUNDA! big grinwinking

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

Hm, daca te place asa cum esti bine, daca nu apai..nu! Incearca sa vorbesti mai mult cu el, sa te cunoasca asa cum esti tu, sa fi tu insati, daca esti o fire glumeata asta e foarte bine, glumeste cu el dar ai grija sa nu cazi in cealalta extrema.SI in primul rand incearca sa afli daca nu place cumva o alta fata, sa afli ce fete i-au placut, cu ce fete a fost..acum depinde ce gen de baiat e. Poate sa il atraga doar fizicul, poate sa fie mai mult interesat de comportament..Nu stiu ce raspuns as putea sa iti dau din moment ce nu va cunosc, oricum fi tu insati, fi educata si calma. Daca esti genul de fata calma si cuminte sa nu incerci sa ii atragi atentia injurand sau lucruri de genul. Dupa parerea mea sunt de prost gust.

2 răspunsuri:
| ImNobody a răspuns:

El nu te place.

| Beelzebub22 a răspuns:

Daca el stie ca tie iti place de el, "ImNobody " are dreptate. El nu te place si, crede-ma pe cuvant ca nu merita efortul de a incerca sa-l cuceresti. Pana vei reusi, te vei plictisi tu de el. laughing