| KameliaU a întrebat:

Ce sa fac ca sa imi creasca sanii? Sunt dezvoltata, doar ca sanii ii am cam mici. Am 14 ani,si vreau sa creasca mai repede, ca celelalte fete au sanii mai mari ca ai mei. Ar trebui sa mananc ceva sau sa fac vreun sport? Funda! kiss

14 răspunsuri:
| iDangerous a răspuns:

Fetele cu sâni mici îi vor mari. Fetele cu sâni mari îi vor mici. De ce nu îi laşi să crească în mod natural? Adolescenţii din ziua de azi sunt mult mai dezvoltaţi decât ar fi normal, unele dintre voi ar trebui să se simtă mândre că sunt în standardele normale la vârsta lor. Nu de alta dar poate cine ştie, te trezeşti cu sânii lăsaţi de la 20-30 de ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Implant de silicon

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai ce face decât să ai RĂBDARE!

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://healthy.kudika.ro/......nilor.html
Incearca niste exercitii. Eu nu am incercat.
Sa stii ca nu e prea "cool" sa ai sanii mari. Eu ii am maricei si uneori, mi-as dori sa fie mai micuti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 ani si de sani nici nu mai zic, i-as vrea si eu mai mari. simt ca rad colegele mele de mine.

| LineGuide a răspuns:

E normal sa fie mai mici acum, dar cu timpul vor creste de la sine. Nu marimea sanilor conteaza neaparat, si nicidecum nu-ti imagina ca super mari inseamna bine. Unii baieti prefera sani mai mici.
Mult noroc!

| unknøwn a răspuns:

Îţi pui un coleg de clasă să te tragă de sâni.

| dodicuta a răspuns:

Buna! Si eu am tot 14 ani si am sani mici.Maseaza-i cu ulei(sau cu o crema) dupa ce te speli in fiecare seara.Sa masezi mai ales deasupra.E si o explicatie stiitifica dar am uitat-o.Chiar merge.Nu ai nimic de pierdut.Mi-au crescut cam 1 cm si ii masez din luna iulie.E lent dar decat deloc! Ai incredere si incearca.La inceput nici eu nu voiam sa o fac dar pana la urma am facut-o si imi pare bine.

| LoLiPoP101 a răspuns:

Stai linistita vor creste de la sine, la varsta ta... fetele sunt singurele care se uita la detalile astea :*

| alexuta13pe a răspuns:

Da-mi idd tau si vorbim acolo big grin ca si eu am trecut prin ce treci uh

| KameliaU explică:

Nu mai imi spuneti ca nu conteaza marimea sanilor, nu asta v-am intrebat!

| geogeo93 a răspuns (pentru KameliaU):

Da, ar trebui sa mananci ceva. BATAIE! Dupa ce ca oamenii iti dau sfaturi si te invata multe chestii pe aici mai si comentezi ca "nu asta v-am intrebat"?
Tu-ti gura matii de copil frustrat! Asteapta pana iti cresc sau, daca nu vrei asa, trage de ei pana iti ajung la genunchi! Prosti copii in ziua de astazi.
Chiar nu ai teme de facut sau ceva de invatat?

| KameliaU explică:

Frumos limbaj din partea ta, cel care comentezi despre mine si ma injuri. Multumesc la toata lumea pentru raspunsuri!

| Salaburu a răspuns:

Din contra sa nu faci sport mult daca faci sport, alergi, sau ceva care ii face sa se "agite" laughing acestia iti scadwinking nu zic sa nu faci deloc dar nu foarte mult... alergatul, saritul coardei ard grasimile si fibreaza ce la o fata nu cred ca ii place si nici la baieti laughing