anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ca sa-l uit? s-a mutat de acum o luna de la scoala dar in primele 2 saptamani avenit in fiecare vineri dar dupa na mai venit deloc nu eram impreuna dar mai aveam un pic si ne cuplam insa a trebuit sa plece vreau sa-l uit plus ca copiii din clasa ma striga pe numele lui niimeni nu stia ca il plac ca ma palce dar o data a venit in clasa si a spus ca sa rusinat cand l-am pupat de ziua lui pe obraz si de atunci toti imi spun cca sunt cu el

10 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, doar sa ai rabdare si sa astepti! timpul le vindeca pe toate!

| mona a răspuns:

Concentreaza-te pe scoala[pe invatat]si il vei uita

| zurick a răspuns:

Nu trebuie sa-ti pese ce spun altii despre tine.Cat despre el daca vrei sa-l uiti ce te opreste faptul ca toti din clasa ta se iau de tine si-ti aduci aminte de el, ca inca il iubesti, ca vrei sa-l mai vezi? Poate ar sa-ti placa de cineva care sa nu fie rusinat de prezenta ta, atunci o sa-ti pese de parerea colegilor tai care oricum le place sa te faca sa te simti prost?

| Felys a răspuns:

Il vei uita dupa un timp, ochii care nu se vad se uita, pune ochii pe alt baiat si gata, iti va iesii complet din minte cel care a plecat

| WildDream a răspuns:

Acum daca a plecat si nu o sa-l mai vezi mereu o sa-l uiti in cele din urma... Timpul e singurul ingredient care poate functiona atunci cand vrei sa uiti...

| WildDream a răspuns:

Intrebarea e cum sa-l uite...Of nu esti atent deloc laughing)

| Azµre a răspuns (pentru WildDream):

Răspunsul meu era ironichee hee
îl uită pur și simplu!

| WildDream a răspuns (pentru Azµre):

Recunoaste ca tu nu vrei sa-i zici formula magica de "cum sa-l uit pe baiatul/fata de care imi place" laughing

| Azµre a răspuns (pentru WildDream):

Dacă o zic mă face nebun, mai bine lasă. Da hai că o zic rolling on the floor
1)Pentru început să numai asculte melodia Call Me Maybe care o are și pe profil.
2)Să pună burta pe carte că e la școală și vine capacitatea
Și să vezi ce-i trece damblaua

| WildDream a răspuns (pentru Azµre):

Hai ca te-am corupt sa o zici laughing