Pai de ce v-ati despartzit? totusi 2 ani si ceva nu este o perioada asa scurta si daca te-a iubit mai mult ca sigur nu te-a uitat.
Daca nu da nici un semn de viata este posibil sa vrea sa te uite.
inteleg ca il iubesti dar te-ai gandit de ce nu a mai mers relatia voastra? acolo cred ca este problema.
eu zic ca cel mai bine este sa il suni sa va intalniti sa dati cartzile pe fata si sa ajungetzi la un comun acord.
daca el nu mai vrea sa fie cu u eu zic sa il lasi in pace pentru ca dragoste cu sila nu merge crede-ma
Cred ca si-a dat seama ca il iubesti, sunt convinsa de asta, numai ca probabil el nu mai doreste aceasta relatie. Depinde si care a fost motivul separarii voastre. Cine a gresit, sau daca a gresit cineva intr-adevar si nu a fost doar o joaca de copii. Sunt si situatii cand unul din parteneri tachineaza, doar pentru a transmite un mesaj: dupa o cearta, este mult mai dulce impacarea. Sau poate ca este unul dintre cei care considera orice relatie ca fiind ceva efemer si care are multa putere de a merge mei departe. Asta ma duce cu gandul la faptul ca este un barbat foarte puternic. Ei bine, unui astfel de partener nu este bine sa ii arati in exces dragostea. Fa-o, dar cu limite, caci altfel risti sa te umilesti prea tare. Incearca finut, prin cate un mesaj sporadic, sa ii transmiti iertarea, daca el a gresit, sau regretul, daca tu te simti vinovata. Dar fa-o cu cuvinte frumoase si bine alese. Mult succes!
De uitat nu uita, depinde ce a insemnat pentru el timpul petrecut alaturi de tine si in acelasi timp tine si de orgoliul sau. Poti incerca o conversatie, pentru a primi raspunsul intrebarii tale. Uneori e bine sa lasi lucrurile asa cum sunt si sa mergi mai departe alte ori sa lupti pentru ceea ce iti doresti, totul depinde deceea ce isi doreste si cel de langa tine.
Atunci cand m-ai ziceam eu de despartire el incepea sa planga si zicea ca nici nu vrea sa auda de cuvantul asta si acum chiar nu mai stie ca exist, chiar m-a uitat asa de repede?
As vrea sa fac un ultim pas, sa stiu eu ca am facut orice mi-a stat in putinta si de asta va intreb pe voi ce sa fac si sa fie pentru ultima data cand mai incerc sa-i arat cat de mult il iubesc. Daca nu reactioneaza nici la asta atunci ma resemnez si imi vad mai departe de viata mea.
Iarta-l, ca apoi sa te gandesti `oare ce ar fi fost daca?`
(bineinteles daca merita iertarea ta)
Anca, tot ce poti face este sa astepti. I-ai spus ultima oara cand ai vorbit cu el ca il iubesti. El daca te iubeste cu siguranta e confuz. Tot ce poti sa faci este sa ii acorzi timp. Daca el nu te mai cauta inseamna ca nu te iubeste. Dar tu nu trebuie sa il mai cauti pentru ca mai rau faci. Lasa-l sa isi dea seama daca te iubeste sau nu.
Daca 2 saptamana nu te-a bagat in seama...inseamna ca deja nu te mai iubea de mult timp...eu te sfatuiesc sa nu mai incerci oricat de mult ai tine la el.nu mai merita.parerea mea
Sfatul meu lasa-l am patit-o si eu dupa 4 ani de zile. daca tu il vrei langa tine lupta pentru el.eu una nu am mai luptat pentru ca nu a meritat i-am dat en sanse sa se schimbe sa ne fie bine da tot la fel era pana am renuntat ultima data m-am gasit acum 2 saptamana cu el ne-am baut cafeaua impreuna si am stat de vb si mi-am dat seama ca nu a meritat si nici nu mai merita dupa cum e acum. din cate am inteles ca e cu vreo 3.eu te sfatuiesti sa il lasi ca daca nu se va schimba si va face la fel tot tu vei suferii asculta la mine ca stiu ce zic lasa timpul sa iti vindece ranile si iesi in cluburi cu prietenele dstreaza-te si incearca sa uiti.nu il mai cauta lasa-l sa te caute singur daca nu te va cauta inseamna ca nu te-a iubit si incearca sa iti faci pe altcineva.si daca te consoleaza cu ceva roata se intoarce