| krmen a întrebat:

Ce sa fac ca sa-mi gasesc un prieten? Nu am gasca, nu am prietene cu care sa ies in oras - una cu care mai ies mai des dar are prieten si alte doua care sunt casatorite, nu sunt o fana a cluburilor. Am incercat varianta site-urilor dar am avut dezamagiri... Un sfat va rog

19 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ceva nu e in regula.Se pare ca nu esti un copil din moment ce prietenele tale sunt si casatorite.
Cum s-a intamplat si nu esti inconjurata de o multime de amici si amice? Esti timida,esti rusinoasa,esti nerabdatoare,care e problema?
Cauta in tine sa vezi ce anume ii tine departe pe ceilalti si schimba-te!
Si,pe urma,de ce nu folosesti ceea ce ai? Prietenele tale au langa ele soti sau prieten care la randul lor au prieteni,frati,nasi,fini,vecini,veri,undeva intre toti sigur exista un baiat singur care ar putea sa-ti fie pe plac!
Le-ai cerut ajutorul? Le-ai explicat ce-ti doresti? Sunt prietenele tale si vor dori sa te ajute! Intreaba-le ce ar face ele in locul tau,lasa site-urile,trebuie sa fii prea norocoasa sa gasesti ceva!
Si,daca tu nu-ti dai seama de ce atat ghinion pe capul tau,tot pe ele sa le intrebi, serios, ce ai tu gresit!
Si, asculta-le!
Mult noroc!

| krmen explică (pentru greece12):

Sunt mai timida dar nu atat de mult incat sa nu socializez, problema e ca n-am cu cine si nici situatii nu se ivesc. Prietenele nu au cunostinte barbati singuri sau cei pe care ii stiu mi-au spus ca nu sunt potriviti pentru mine, ca n-as avea ce sa discut cu ei. Ele spun ca sunt mult prea finuta, cu bun simt. Ce am gresit? Nu stiu daca e neaparat la mine problema; consider ca-mi lipseste o gasca, cunostiintele. Prietenel mi-au spus ca ma cunosc de ani de zile ca nu e la mine problema si au fost sincere, s-a intamplat sa nu intalnesc persoana potrivita pana acum din pacate...

| greece12 a răspuns (pentru krmen):

Inteleg.
Cu toate astea nu te resemna, nu poti stii niciodata.
Nu te gandi ca esti ghinionista sau iti lipseste norocul, doar inceteaza sa mai cauti si sa te streseze lucrul asta.Cu cat mai degajata si mai relaxata vei fi, cu atat sansa va fi de partea ta.
Chiar daca nu ai cunostinte!

| arthurclennam a răspuns (pentru krmen):

Buna. Ti-am gasit topicul dupa ce am dat o cautare pe google- ma aflu cam in aceeasi situatie ca si tine. Daca vrei, mi-ar placea sa vorbim despre asta- eu sunt baiat, din Bucuresti, 22 de ani, cel putin decent dpv al aspectului si al intelectului. Am mentionat toate astea ca sa nu crezi ca vorbesti cu cine stie ce...ciudat, data fiind maniera de abordare. Am incercat sa-ti trimit un mesaj privat, dar n-am putut- daca imi trimiti un mail pe adresa rambo910@zapak.com, o sa-ti pot da id-ul meu. Sau imi poti trimite tu un mesaj privat cu id-ul tau. Acestea fiind spuse, la revedere... happy

| krmen explică (pentru arthurclennam):

Buna. Nu pot sa-ti trimit nici eu mesaj pentru ca sunt tot utilizator junior si abia dupa ce dau 100 de raspunsuri pe acest site voi putea trimite mesaje. Scuza-ma dar n-am auzit de adrese de mail care sa aiba o asemenea terminatie, poate gresesc eu. Din cate am vazut pe net zapak.com e un site cu jocuri online. Nu stiu cum sa facem in cazul asta, poate daca-ti lasa-i id-ul mai gaseai si alte domnisoare doritoare de conversatii pe aceasta tema nu doar pe minewinking

Cauta "zapak mail" pe google, si o sa gasesti imediat. E doar o adresa secundara pe care o folosesc cand nu vreau sa devin faimos pe internet(deci doar in cazuri de foce majeure). Tu nu trebuie sa faci altceva decat sa selectezi adresa, sa dai paste la casuta cu destinatarul din yahoo mail sau gmail, si sa trimiti mailul. Nu sunt spammer, nu fac publicitate la nimic, vreau doar sa vorbesc cu tine big grin
post scriptum: si daca tu nu ai ezitari legate de dezvaluirea unor date personale pe un forum public, ai putea sa scrii tu id-ul aici, avand astfel sansa de a te bucura de avantajul pe care l-ai mentionat in cazul meu- dar, pentru ca intuiesc ca nu e cazul, mai bine ne rezumam la metoda mea, extrem de simpla si eficienta. Asadar, astept un mesaj de la tine... big grin

Uite, pana la urma am facut efortul de a-mi face un nou ID, special pentru tine :b asa ca o sa te rog sa dai add la arthur_clennam happy

Uite, in final am decis sa creez un nou ID, special pentru tine... Asa ca o sa te rog sa dai add la arthur_clennam... happy

| krmen explică (pentru arthurclennam):

Am trimis un mail. Sa vedem acum ce vei face tu...

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate.Eu zic sa nu te grabesti.Dar de ce nu ai prietene, prieteni? Incearca sa te integrezi mai mult. Altfel o sa iti fie greu in viata sa iti atingi scopurile. Mai asteapta eu zic sa nu te aventurezi prea tare cu site-urile, pentru ca pe site-uri dragostea e doar un fake! O sa vezi ca iti vei gasi jumatatea atunci cand te astepti mai putin!:X Bafta:*

| krmen explică (pentru LaLaLaLoveAlex):

Marea majoritate au pe cineva sau au deja famile, copil si nu ies decat cu cei casatoriti sau fini, nasi samd. Multumesc! Sper sa fie cat mai curand pentru ca m-am saturat de dezamagiri.

| LaLaLaLoveAlex a răspuns (pentru krmen):

Eu zic sa stai linistita.si nu te grabi! pentru ca, cu dragostea nu te joci! Ai toata viata inainte sa iti gasesti jumatatea! dar pana atunci trebuie sa stii sa te integrezi, sa te faci placuta pe oriunde te duci.asa se leaga prietenii si multe altele.Plus ca ai si de invatat. Iesi si tu pe afara singura macar daca nu ai cu cine, trebuie sa ai fete pe la bloc/casa, care cu siguranta te poti imprietenii...PLus ca nu trebuie sa ai incredere in site-uri pentru ca vorba ta, multi intra fiind casatoriti sau mai stiu eu cum. Trebuie sa ai incredere in tine si sa te iubesti pe tine insuti in primul rand, apoi sa iubesti pe altcineva. Ingrijeste-te, fa-te frumoasa, asa fel incat sa stii sa atragi atentia.nu stiu. :*:*

| UbexFlo a răspuns:

Cand am citit intrebarea vroiam sa-ti recomand site-urile insa daca zici ca ai avut dezamagiri.sad Eu asa mi-am gasit si uite ca relatia a tinut 2 ani si sunt convinsa ca o sa mai tina.Am cunoscut multi baieti cu care nu m-am certat, erau foarte ok si cu oricare din cei de pe site-uri as fi fost, relatia ar fi mers(NU LA FEL DE BINE CA, CU ACTUALULlove strucklove strucklove struck). Probabil trebuie sa incerci mai mult cu site-urile.Si sa nu te lasi inselata de aparente, nu pune botul la laudele baietilor si impune-te din prima sa dai impresie de autoritate.

| krmen explică (pentru UbexFlo):

Nu mai vreau site-uri, marea majoritate nu vor decat sex, unii sunt intr-o relatie sau chiar casatoriti. Sau daca sunt singuri aparent vor o reltie si dupa scurt timp 3-4 saptamani se retrag fara niciun cuvant.

| crisxd a răspuns:

Hmmm, cati ani ai? De unde esti?

| walt a răspuns:

Buna happy vroiam sa iti trimit un mesaj dar nu am suficiente puncte. Hehe...stai chill sigur gasesti. Cred ca esti genul de fata care are o energie feminina foarte ok happy

| krmen explică (pentru walt):

Buna happy Eu zic ca sunt, fara sa ma laud si asta spun si cei care ma cunosc sau doar ma cunosc. Sa stau chill e cam greu cand deja sunt trecuta bine de 20 ani. am avut dezamagiri si imi doresc ca macar o data sa fie bine si la mine...

| walt a răspuns (pentru krmen):

N-am mai intrat de mult pe aici, ce faci cum mai iti merge? happy

| bitza_Bebitza_1995 a răspuns:

Daca vrei eu caut pr daca vrei vb cu mine si poate ma faci pe mine pr tu intra pe fb si vb fb meu e bitza bebitza vb mai multe acolo