| GlontulAreMereuDreptate a întrebat:

Ce sa fac ca sa pot sa-l uit pe un baiat pe care il plac insa el nu si mi-a zis ca ma place doar ca sa nu ma supar iar cand l-am intrebat de ce nu putem fi impreuna daca ne placem reciproc a spus sa las un timp sa mai treaca e clar ca nu ma place si nu stiu cum sa fac sa il uit insa vreau sa ramanem amici si normal si el vrea doar amici insa vreau sa dispara iubirea mea pentru el va rog ajutor funda :X

2 răspunsuri:
| Minerva_3620 a răspuns:

E destul de aiurea sa ramaneti amici dupa o declaratie de dragoste... orice ai face, cand il vei vedea iti vei aminti ca ai nutrit candva sentimente de dragoste pentru el!
Sfatul meu e sa stati departe unul de altul o vreme, si sa o luati de la capat cu prietenia. Daca ati fi fost impreuna o vreme, era mai usor sa ramaneti prieteni, dar avand in vedere ca ai fost respinsa, se va gandi mereu ca esti prietena cu el doar pentru ca speri la mai mult...

| freeman3 a răspuns:

Pff cam nasoala treaba ta daca eratzi amici never will be the same totusi daca tii la el si tot i'ai zis vb comunicati pur si simplu tu o sa iti dai seama ce gandeste el de fapt doar daca nu te minte si relatzia o sa ramana mai deschisa si probabilitatea sa ramanetzi amici e mai mare... ori daca nu spune-i ca a fost un impuls de moment sau o atractie fizica