| MikkyMiha a întrebat:

Ce sa fac? cand credeam ca totul merge bine in relatia mea cu iubitul meu care a durat 2 ani... el m-a inselat cu cea mai buna prietena (l-am vazut cu ocii mei cum o saruta) el mi-a zis ca nu faceau nimic. dar eu nu l-am crezut. m-a mai inselat odata atunci l-am iertat dar acum nu-l mai iert. sunt trista simt ca nu mai mor.dar nu-l iert ca sa-si bata el joc de mine, asta cred ca vrea sa-si bata joc de mine, acum 2 ani isi punea prietenii lui sa-mi trimita mesaje ca ma place bla, bla.
il las in pace sa faca ce vrea, am dreptat? dau FUNDA***

Răspuns Câştigător
| deeeeea1 a răspuns:

Da ai mare dreptate. Timpul le va rezolva pe toate, cu ajutorul prietenilor vei trece, incearca sa tii ocupi timpul s anul te mai poti gandii la el.Stiu ca e greu ca ati avut 2 ani impreuna dar vei reusi.Fi puternica:*Mult succes

6 răspunsuri:
| ksuper31 a răspuns:

Bineinteles ca ai dreptate! Ma intreb daca mai are d'astia ca el pe acasa...Trebuie sa protejam aceste specimene si sa ne stapanim sa nu le dam una in gura(mui*).

| izabelaAna a răspuns:

Lasa-l in pace daca atata il duce capu sa faca si aia nu se poate numi prietenawinking

| RMB a răspuns:

S-a plictisit de tine şi vrea şi altceva. Problema mai gravă e că după atâta timp, cred că ai sentimente pentru el. Dacă eşti puternică şi crezi că poţi trece peste despărţire, fă-i papucii cât mai repede.

| Georgeeeeeeeee a răspuns:

N-are rost să fii cu un tip de genul. ai destule opţiuni, chiar nu merită. te înjoseşti pentru nimic.

| alexpitrock a răspuns:

Da-i papucii miky, sunt o gramada de baieti singuri care nu ti-ar face ce ti-a facut marlanul asta, sa fii sigura ca daca il ierti si de data asta nu o sa se invete minte si o sa te insele din nou, stiu ca e greu de incheiat o relatie de 2 ani dar o sa iti fie mai bine dupa, trebuie doar sa ai curajul sa-i spui verde in fata ceea ce gandesti, iar cu prietena asa buna de ce mai ai nevoie de dusmani :/

| Anonima264 a răspuns:

Foarte mare dreptate!