anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac cand pierd un prieten drag care m-a ajutat mereu si pe care l-am iubit? scuzati pentru categorie nam gasit una potrivita

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

In primul rand incearca sa fi tare in fata acestei dureri si sa nu te dai batuta nici o clipa.Stiu ca iti este greu si ca te doare dar asa este in viata uneori pierdem persoanele la care tinem cel mai mult si nu ne ramane decat sa ne resemnam cu aceasta idee oricat de mult ne doare.
Pastreaza-i amintirea in suflet si incearca sa mergi mai departe oricat de mult te doare.
Fi tare viata merge inainte si sunt sigura ca intr-un final vei reusi sa fi mai bine:*.
Ai grija de tinehappy

| ExEquTeR123 a răspuns (pentru mihaelaa18):

Nu mai pot plang incontinu nu stiu ce sa fac mi-a murit un prieten drag

| mihaelaa18 a răspuns (pentru ExEquTeR123):

Off imi dau seama prin ce momente grele trecisadam pierdut si eu persoane dragi mie si sincer nu vroiam sa realizez... speram mereu ca totul sa fie un vis din care sa ma trezesc si ele sa fie din nou langa mine dar stiam ca nu se mai poatesad. Oricum chiar imi pare rau prin ce treci si sa nu uiti ca el de undeva de sus te priveste si va avea mereu grija de tinesad.
Capul sus! fi tare si condoleantesad

| ExEquTeR123 a răspuns (pentru mihaelaa18):

Multumescsad macar stiu ca exista oameni buni

| mihaelaa18 a răspuns (pentru ExEquTeR123):

Nu ai pentru ce

10 răspunsuri:
| PlayWithMe a răspuns:

De ce l-ai pierdut? Povesteste mai mult sa intelegem si noi ceva.

| Sihastrul a răspuns:

Ii pastrezi o amintire frumoasa, altfel...viata merge inainte sau trecem prin ea happy

| ExEquTeR123 a răspuns:

A muritcrying

| ExEquTeR123 a răspuns:

Cum vreti sa fiu mai bine daca prietenul meu a murit

| ZeR0zAhĂr a răspuns:

A murit? Sau a plecat undeva? Dar vad ca scrisas acolo ca l-ai pierdut!

| zamfirgabriel5 a răspuns:

Am patit-o si eu.Nu merita sa plangi, nimic, absolut nimic.Incearca sa te abtii sa vorbesti cu el, orice are legatura cu asta.Dar nici sa nu-l urasti, pentru ca tot timpul iti va fi mintea la el.