Cata prostie sa razi de un om ca poarta ochelari,chiar asa proaste sunt,e clar prostia e infinita, dan tu ai nevoie de o fata serioasa, sincera nu de panarame alea le gasesti pe centura, o fata care rade de ochelari tai e clar limitata mintal si nu trebuie bagata in seama ca te contamineaza cu prostia ei, nu-i nimic ca ai 21 de ani, ai timp stiintific un barbat se maturizeaza la 30 de ani tin sa inclin ca asa,esti tanar esti in floarea vietii, trebuie sa te distrezi sa mergi prin discoteci, sa ai prieteni, sa isi creezei un viitor, cel mai bun sfat care mi-a dat cineva a fost cu o fata nu se face primavara
in plus fetele nici nu se uita la tine daca
1 nu ai aspect fizic placut
2 daca ai banii
3 daca ai un comportament placut,limbaj,comportament etc
in special banii, daca ai banii ai tot ce vrei, la ce fete sunt in ziua de azi, nu esti singurul singur la ani tai, sfatul meu nu te grabi si fa-ti un viitor
Na pai sti cum incredere nu prea am ma gandesc ca o sa mor singur fara cineva langa mine am cam pierdut increderea in mine de la generala si pana la liceu toate fetele au ras de mine si vecine si asa mai departe de acea ma disper eu nici o fata nu se uita la mine vitor am pentru ca am fost in Spania si am ceva bani pusi deoparte lucru in tara acuma am numa o fata imi lipseste
Nu gandi chiar asa dramatic, de parca ai fi singurul din lume care a patit asta,asta e daca nu ne-a lasat natura frumosi si cu banii trebuie sa ne acceptam asa cum suntem, tu crezi ca eu n-am avut intarniri cu fete credeam ca poate o sa ma placa apoi am ajuns la concluzia ca ori n-am banii si de aia nu vor sa vb cu mine ori nu arat bine, nu poti obliga o fata sa te placa, daca te place e ceva involuntar, eu am 23 si sunt singur si sincer nu cred ca voi avea iubita in urmatori 5, 6 ani ca mam acceptat asa cum sunt, e bine daca si tu ai face la fel
Da pai asa este cred ca asta este singura solutie n-am ce face accept realitatea
Si eu alex accept realitatea asa este, degeaba nu recunosti adevarul el tot exista, dar avem dreptul sa traim indiferent de cum aratam
Gagicile nu se uita la ochelari si daca fac misto de tine probabil trebuie sa -ti alegi un alt model care sa te avantajeze, niste rame mai subtiri sau fara rame.
incearca si tu sa traiesti un pic, sa te implici in nise proiecte, banuiesc ca esti la facultate si acolo ai sansa sa cunosti multi oameni daca participi si tu la activitati de volutariat sau la prezentari de lucrari. daca treci prin viata ca un om invizibil, ai sa ramai tuturor invizibil.fa ceva si asa vei atrage si oameni in jurul tau, prieteni si o viitoare iubita.
Nu sunt la facultate muncesc si vin acasa si cam atat cu fosti colegi de liceu am piedut legatura pentru ca am fost plecat in Spania o perioada si asa mai departe oricum multumesc pentru ajutoru acordat tuturor
Schimbati look-ul imbracate altfel, cumparati ochelari cum se poarta acum, fii mai tupeist, acum e randul tau sa razi de fete du-te in club baga-te cu una mai mult la misto, pana prinzi curaj...schimbarea pe care o vei face te va ajuta, daca stai asa...
Mersi de raspuns
Omule fi sincer cu tine si cu ce-i din jur,ignora partile negative, creaza-ti un viitor, un rost in viata, si crede-ma ca iti vei gasi o fata care sa te merite! Daca esti asa nacajit, du-te pe centura cu 50 lei sau 100 lei, si capata ceva experienta de la fetele vesele, nu e nici o rusine!
Bun raspuns mersi mult nu ma asteptam tare
Daca esti sanatos, toate celelalte vor venii!
Nu te lua dupa ele nu pune la suflet ce spun ele tu sigur esti un baiat de treaba si meriti pe cineva sa te iubeasca asa cum esti ai incredere in tine iesi in lume si cauta fete nu te da batut traieste cu speranta ca acolo undeva este cineva si pentru tine sufletul tau pereche trebuie doar sa o gasesti
Fara suparare dar am mai vorbit si pe mess cu fete si imi zic acelasi lucru una ii sa zici asta in fata calculatorului si altceva ii cand esti fata in fata cu omu da fie
Mda...faza cu timiditatea.Incearca sa le ti piept date la ele.Si eu am un baiat in clasa timid are 17 ani si nu a avut nici o prietena, multe fete fac misto de el caci il vad timid..are strabism, si faza cu ochelari.Dar incearca sa se integreze in grupuri cu ajutorul prietenilor. Daca nu esti in stare cautati pe cineva ca tine.Multe fete care arata bine, sunt tunate etc. au fite cu carul, si se cred deasuprea rangului tau, dar nu frumusetea si airbargurile le fac speciale, degeaba daca nu au minte.
Da in fine mai bine ma sinucid si scap de toate grijile
Ce sa-ti zic ai si tu mai multa increde in tine fa'ti o freza ..si cunoaste si tu fete noi nu sta in astea. dar cel mai inp sa ai incredere in tine si o sa fie bine
Pai tocmai aia ii faza sunt cam descurajat dupa atatea jigniri si luaturi la misto de nai ce sa faci asa sunt romani dar daca te vad ca ai telefoane de ultima generatie si masini de ultima generatie bani etc poate am o sansa in fine nu stiu ce sa mai cred nici despre mine nici despere lumea ce ma inconjoara
Mindfulness întreabă: