| GeorgeDRX a întrebat:

Ce sa fac cu o fata care stie ca o plac, si ea ma place dar nu recunoaste si se joaca cu sentimentele mele si cand ii reprosez ca nu-mi place cand face asta zice ca n-a facut-o intentionat? De exemplu vorbeste cu alti baieti cand sunt eu langa ea, si simt ca o face intentionat, nu ca are ceva normal de discuatat cu el. Cand sunt langa ea si langa o prietena ii zice prietenei sale "M-a bagat in seama x si mi-a zis ca sunt frumoasa" si se uita cu, coada ochiului la mine sa vada ce reactie am. Ce sa fac? Se mai merita sa ma tin dupa ea? Sfaturi va rog.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai zis bine"ma tin dupa ea", nu vei obtine nici un rezultat, e o fitoasa. Nu merita sa ii faci curte.Sunt atatea fete, de ce ai sta dupa una care doar te face gelos? Daca intr-adevar te place, fii indiferent si iti va acorda ea atentie.

| NoRegretsxx a răspuns:

Ce-ar fi sa iei masuri mai drastice asa si sa ii spui ca tu nu esti fraierul nimanui. Vrea sa fie cu tine sau nu? Baga si tu dume gen, sunt alte fete care te plac si care ti-ar acorda tie atentie nu altor baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu-i mai da atenție. dacă chiar simte ceva, o să înceapă ea să se țină după tine.

| RAY a răspuns:

Pai daca esti un catelus pentru ea ghici cum se va comporta, man tu vrei ceva serios atunci cauta ceva serios nu fi asa disperat

| Mussette a răspuns:

Fiindca e putin vupita si ti-a prins punctu slab. Chiar daca auzi ce zice, prefa-te ca esti indiferent, nu ii mai da satisfactia de a zambi dupa o joaca din aceasta, cu sentimentele, cu mintea ta. Si daca zici ca te pace, incearca sa vezi daca da sa te caute.winking