Practic nu va potriviti. ori ea are pe altcineva, eu zic sa iti gasesti pe cineva care sa va potriviti cat de cat.
Comunicarea e cea mai importanta, 2 consultati un pshiholog ca sa puteti trece peste anumite lucruri[ daca nu reusiti sa va rez singuri pb ] ca sa nu ajungeti la un dezastru numit,,, divort.
Probabil ca ai dezamagit-o si nu mai are incredere in tine. In plus nu stiu ce intelegi tu prin viata sexuala. Trebuie sa insisti mai mult pe preludiu. Daca o iubesti pe sotia ta incearca sa te porti cu ea ca si cum acum v-ati fi cunoscut si trebuie sa o cuceresti. Unde e barbatul de care s-a indragostit?
Nu ne-ai spus chiar tot, deduc de aici ca sotia ta iti greseste, ceva e la mijloc si nu stiu ce.Foloseste niste tertipuri s-o aduci pe drumul fericirii pe care ati pasit odata amandoi, sper sa gasesti o solutie sa va fie bine.Bafta!
Din cate inteleg, totul este din cauza lipsei de comunicare dintre voi, dar ma intreb cine este vinovat.Cred ca cineva dintre voi a gresit cu ceva in aceasta relatie, daca tu, inseamna ca este ceva grav peste care ea nu poate trece.Incearca sa stati de vorba civilizat ca intre oameni maturi sa vedeti ce este de facut in aceasta situatie, rezolvarea este in mainile voastre. Succes si va urez ca totul sa se termine cu bine!
Depinde de felul"in care ai fost langa ea", cu sufletul sau doar fizic? Dragostea se demonstreaza prin fapte si nu prin vorbe, de obicei se ajunge la stadiul asta datorita necomunicarii si neincrederii, probabil ca ai dezamagit-o de multe ori, umilinte sau jigniri cu voie sau fara voie.Nu inseamna ca are pe cineva, inseamna ca nu stii sa te "ocupi" de ea, femeile au nevoie de tandrete, afectiune si intelegere, daca nu stii sau daca nu vrei sa stii sa o intelegi totul o sa se duca de rapa.Nu sunt cea mai in masura sa iti dau sfaturi, de obicei cei care dau sfaturi nu sunt cei mai in masura si nu iti cunosc situatia, sfatuitorii stiu sa dea sfaturi altora dar nu stiu sa isi rezolve singuri problemele.Intrebarea asta ar fi trebuit sa fie adresata sotiri si nu noua, noi opinam, fievare din punctul lui de vedere dar te rog sa ma crezi ca voi doi sunteti singurii in masura sa va rezolvati problemele, daca vreti si daca aveti pentru ce.Raspunsul e la tine si la ea.Fii intelept si bun cu ea, ocroteste-o, nu o jigni, nu o umili si incearca sa o intelegi. Daca se simte ocrotita si protejata o sa fii un barbat fericit, primesti ceea ce dai.