Nu contează că le place pe ele mai mult, sunt sigură că se va plictisii de ele, şi te va vrea pe tine. Oricum el are de pierdut, lasă -l în pace că va veni el la tine. Vei vedea. Dacă nu va fi aşa, treci peste, şi încearcă să te îndrăgosteşti de altcineva. Pământul e plin de băieţi poţi fii cu care vrei tu
LOL! cum ai putut calcula cât la sută te place?
Ori ești următorul Einstein, ori ai făcut un căcăt de test de prietenie
Auzi..vezi ca te raportez daca vroiai doar sa-ti bati joc putei sa nu mai scrii...fa pasi..ciocul mic si joc de glezne.
El i-a spus celei mai bune prietene ale mele cat la suta ma place deci sunteti chiar irevelanti.
Pai afla ce ii place la alea doua prietene ale tale si incearca sa le depasesti.Fa'te remarcata. Daca baiatul acela te place doar 23%, ei bine draga mea, inseamna k : 1. Nu te place si gata.; 2. Teo placut si incearca sa te uite.; sau 3. Nu e sigur daca te place sau nu si te incearca.[ asa cred eu.] Faza e ca, daca u chiar simnti cv pentru el, Pai dragostea nu vine asa pac-pac.Intai sunteti prieteni si dupa aia mai vedeti voi.De asta iti zic sa te imprietenesti cu el, pana deveniti cei mai buni prieteni, dupa care spune-i ce simnti pentru el si de aici e usor. Bafta si sper ca te-am ajutat! Fundita?
Pai am uitat sa va zic ca el stie ca il ubeskk si cand eram mai mici acum 2-3 ani el ma ubea la nebunie
E un mare prost vrea DOAR fete tu nu face nimic, doar dac vrei arata-i ce apierdut... facand anumite lucruri:cat de frumoasa esti, imbraca-te misto, raspunde-i in sictir..sa sti ca merge( o sa pari neinteresata) cu alte cuvinte fa-l sa te placa! Bafta:*
Te place numai 23%? ....ai aflat asta dintr-un joc de pe facebook? =]] serios ..de cand se imparte chestia asta in procente?
Frate dar ce aveti toti cu jocurile de pe facebook? nu sunt atat de proasta incat sa cred in asa ceva: EL MI_A ZIS x-(
Pai cea mai buna prietena a mea mi-a trimis conversatia pe care a avut-o cu el
Conversatia se poate modifica. Incearca sa itrii in vorba cu el si sa il intrebi anumite chestii gen :ma mai iubesti?, care din fetele din scl ti se par mai interesante? Nu stiu ce sa-ti mai spun, gasesti tu subiecte ca esti fata desteapta.
Mss :* :X
Cu placere