Oaw am gasit o fata care se aseamana cu mine 100%.Si eu sincer nu stau cu fetele pentru ca sunt prea fitoase de aia am putine prietene si ma inteleg foarte bine cu baietii-.-".Dar eu nu inteleg care e problema...
Poate ca baietii te plac pentru ca tu ii intelegi mai bine si petreci mai mult timp cu ei si se simt bine in prezenta ta
Eu apreciez foarte mult persoanele carora nu le este frica sa actioneze si sa se comporte cum vor ele, chiar daca asta inseamna sa fie diferite de celelalte.esti o fata deosebita si daca fetele alea nu stau cu tine din cauza asta inseamna ca sunt geloase. oricum, nu te lasa influentata de altii si gasesteti o prietena adevarata.
Sa stii ca eu(ca baiat) prefer o fata de gasca, nu o fitoasa care habar n-are ce-i ala sport si nu stie sa stea decat cu nasul pe sus. Baietii nu stau cu tine doar pentru ca arati bine, ei te-au integrat pe tine in grupul lor, te considera una de-a lor...
Am si eu aceeasi situatie dar ar trebui sa stai cu cine te face sa te simti bine si in plus eu mi-am gasit 2 prieteni (baieti) cu care ma inteleg mult mai bine, si ceilalti rad (da ei 2 nu pot sa zic ca is cei mai populari din lume ) Dar nu imi pasa ce spun ceilalti, fa si tu la fel!
Pai sfatul meu ar fi, sa incerci sa fii cat mai feminina, nu ma refer sa-ti faci si tu unghiile, parul etc, sa fii putin mai feminina, sa fii amica cu baietii, iar prietena cu fetele. Nu, nu esti deloc increzuta, mie imi pari draguta . Incearca sa gasesti o prietena sa nu fie fitoasa si incearca sa o accepti asa cum este, caci este prietena ta. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda te rog?! Multumesc :*