| ionutchiriac222 a întrebat:

Ce sa fac daca imi place de o colega care e impreuna cu un baiat la facultate? Eu ma simt apropiat de ea si discutam absolut orice, deci nu e o iubire naiva.

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Băiatul ala.e ocupat sa iei trăiască Studenția și sa străbată cearsafuriile căminelor universitare. Dacă fata te baga în seama e clar ca e pe gata relația. o fata care tine la iubitul ei nu se baga în seama cu alții

| ionutchiriac222 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Gagică-su vine totuși prin weekend pe aici... ei vorbesc. Mă gândesc și eu că totuși ăla nu stă doar în baza ei. Probabil că este o relație reciproc-avantajoasă.

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Daca spui ca discutati absolut orice, o sa presupun ca deja i-ai spus ca iti place de ea, iar faptul ca e impreuna cu celalalt, inseamna ca nu te place sau chiar daca te place, il place pe el mai mult. In acest caz, daca as fi in locul tau, m-as indeparta de ea. Daca inca nu i-ai spus ca iti place de ea, ar trebui sa-i spui.

| ionutchiriac222 explică (pentru wildthing):

Nu i-am spus și nici n-am de gând s-o fac prea curând, nu că n-aș avea curaj, dar din contră. Eu sunt sigur că și-a dat seama de asta. Interesant că este neutră, adică nu s-a schimbat în comportament, ba chiar intră în jocuri de tachinare.

| dullcat a răspuns:

Buna.Iti orientezi interesul spre altcineva, chiar daca e foarte greu.Asa e corect si moral, sa nu te bagi in relatia altora.

| Together a răspuns:

Sa-ti gasesti o tipa care vrea sa fie cu tine. Altfel te indragostesti aiurea de o tipa la care nu ai acces si doar o sa suferi.