| ionutchiriac222 a întrebat:

Ce să fac dacă îmi place de o colegă care este deja cuplată cu un băiat mai mare? Eu cu ea suntem apropiați în pauze, stăm de vorbă, mai ales că râdem de ne tăvălim. Semnale dă și ea înapoi, dar tot mă gândesc că s-ar putea să fie „binevoitori" care să îi spună probabil că sunt apropiat de ea iubitului ei și acum nu știu la ce să mă aștept din partea lui.

10 răspunsuri:
| Kren a răspuns:

Cel mai probabil ea te vede ca pe un amic așa că nu-ți face prea mari speranțe, mai ales că e deja într-o relație

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce înseamnă că e cuplată? E legată cu o sfoară de el?

| Emilian65 a răspuns:

Prietenii la nevoie se cunosc.

| ionutchiriac222 explică (pentru sadrian46):

Dezvoltă… bănuiesc că nu se va despărți de el prea curând

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru ionutchiriac222):

La această vârstă și la această lipsă de experiență, rare sunt relațiile care să dureze peste ani. La un moment dat fata va face comparație între tine și el și va alege. Așa că, dezvoltă tu.

| StefanIlAreMare a răspuns:

Uite ca am avut si eu situatia ta sefule, fa ce iti zic si totul o sa mearga ca uns, prima varianta daca stai de vorba cu ea in pauze trebuie sa incerci sa o faci sa vada ca baiatul ala e un ratat, eu zic sa incepi sa ii povestesti lucruri misto pe care le ai facut si ii spui ca ar trebui sa vina si ea cu tine data viitoare, asa o scoti afara daca iti zice ca are gagic ii spui ca nu e nimic iesiti ca prieteni, cand iesi afara alege un loc mai retras sau undeva sa nu va deranjeze cineva de exemplu la film pe ultimul rand intr-un colt(NU UITA SA PLATESTI TU!) dupa incepi sa vb cu ea si o intrebi ce ii place alea si cand iti zice cv ii spui ca si tie. Apoi cand trebuie sa plecati o iei in brate la final si cand ajungi acasa ii dai mesaj si o intrebi cum a fost filmul si de acolo incepeti sa vorbiti si prin mesaje. Si data viitoare o scoti afara prin mesaje. Si asa o sa prinda drag de tine e imposibil sa nu. A 2 a varianta e sa ii inscenezi baiatului cv cu o fata, o pui pe o prietena de a ta care esti tu sigur ca tine secretul sa mearga la el sa il faca sa iasa cu ea si apoi ii dai mesaj fetei ca a iesit ggk su cu o fata si eventul o pui pe fata sa faca o poza si ii trimiti, si ii bagi vrajeala ca e nesimtit ca nu te merita alea si asa se face. SUCCES

| RAY a răspuns:

Freinds zone

| Alexandru250201 a răspuns:

Pana nu o intrebi ce simte si ea pentru tine nu poti stii sigur, restul s doar fantezii

| ionutchiriac222 explică (pentru StefanIlAreMare):

Aha. Și băiatul ăla n-o să obiecteze nimic?

| StefanIlAreMare a răspuns (pentru ionutchiriac222):

Pai ce sa mai comenteze dupa ce ca a iesit cu alta si daca comenteaza fata aia nu o sa il creada laughing) Adica pbn acum daca ggk ta iese afara cu unul si dupa iti explica ca e prietena ca nu stiu ce ai crede?