anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac daca imi place de un baiat care imi e vecin si e frumos foc (ochi albastrii, gropite in obraji, dantura frumoasa). problema e ca e rrom. El sta plecat mereu in italia dar cand vine acasa tot timpu cand ma vede imi face cu mana si imi zambeste, iar maicasa cu taicasau fac acelasi lucru.Hmm.Ce sa fac? sa ma dau putin la el pana imi zice sa stau cu el chiar daca e rrom, sau sa ramana situatia asa cum e acum? mentionez ca nu imi e sila sa ma pup cu el daca e rrom

4 răspunsuri:
| r0biricaa a răspuns:

Dificila situatia. laughingDaca e rrom d`acela curat... Poti sa "te dai la el. "

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite...prietenul meu este rrom si nu ma deranjeaza deloc.Este perfect pentru mine si ma iubeste mult.Asta e tot ce conteaza. Daca il placi, eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa actionezibig grin

| Zenithf a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai si daca sunteti toti 3 oameni deschisi atunci fa ceea ce vrei. Rromi sunt ei cum sunt, dar nu toti, la fel si romanii, si ungurii, si alte neamuri. Ideea este sa fie OM, si din cate scrii tu, el este OM si parintii lui sunt OAMENI.
Va urez numai fericire.

| deeabruneta a răspuns:

Nu conteaza ca e rrom intra cu el in vorba invita-l la o plimbare si inreabal daca are prietena sau daca are de gand sa aiba.