| mynameisseby a întrebat:

Ce sa fac daca imi place foarte mult de doua fete care si ele ma plac...nu stiu cum sa decid le plac la fel nu stiu dati-mi un sfat orice... FUNDA si vothappy!

Răspuns Câştigător
| alexanelly a răspuns:

Compara fetele si vezi daca amandoua te plec la fel de mult, este posibil ca una sa nu te placa la fel de mult sau inceraca sa lee gasesti calitati si defecte. Daca nici asa nu merge, inceraca se le cunosti mai bine, in final vcei ramane cu cea potrivita. pupici ( aa si app sa nu afle vr-una de cealalta, dupa parerea mea asta ne enerveaza foarte tare)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa te decizi pe care o vrei nu se poate cu doua

| dincolodevise a răspuns:

Nu poti iubi la fel. pentru una dintre ele trebuie sa fie ceva in plus.alege-o pe cea cu care te intelegi cel mai bine, pe cea care crezi u ca te merita si ca te iubeste.

| Cristinaa933746 a răspuns:

Pfff ...complicat laughing daca le placi pe aman2 la fel straight face...dar nu cred ca le placi pe aman2 la fel tongue, cred ca una dintre ele trebuie sa fie mai specialalove struck.Incearca urmatorul lucru.Invita-le in oras, de EX azi te vezi cu una, maiine cu cealalta. Dupa ce te`ai vazut cu aman2 eu zic sa te gandesti cu care te`ai simtit mai bine, cu care te potrivesti mai multtongue, si o sa sa afli sigur pe cine placi tongue.Bafta kiss si sper ca te-am ajutat wave. Funda?big grin

| GabyByrgoan a răspuns:

Intre 2 nu te ploua!laughinglaughing iesi cu amandoua...ce are?

| MasterBoY1234 a răspuns:

Eeee bagate cu amundoua cand scapi de una te duci la cealalta vezi mah si asta merge deci ori alegi varianta corecta sa alegi intrele ele ori te combini cu ambele si cand afla una de alta soarta si destinu laughing) frate daca nu le placi si nu vrei o relatie serioasa fa cum am zis eu bagate cu amundoua big grin. fi baiat destept ce drkwinking