Sorry da nu ai ce ii face! Daca erati despartiti na a facut-o ca sa te uite si da incolo pe fufa!
Nu ar trebui sa reactionezi deoarece daca in perioanda aia erati despartiti inseamna ca era liber si putea face orice. Spune multumesc ca nu te-a inselat cu ea.Omul a fost liber si acum e cu tine inseamna ca te iubeste si ea a fost pentru el doar o simpla aventura.
A fost foarte urat din partea ta sa ii controlezi iubitului tau telefonul. Poate suna prea dur "controlezi"; mai bine zis sa te uiti in telefonul lui. Asta demonstreaza ca nu ai incredere in el. Ce fel de relatie aveti daca increderea lipseste?
Cred ca cel mai ok ar fi sa vorbesti deschis cu el, sa il lasi sa iti explice de ce tine filmarea cu fata respectiva.
Vezi ce repede ai fost pedepsita pentru curiozitatea ta? Este o tema absolut personala ce are fiecare in telefonul lui si ai facut foarte rau scociorand. Daca cumva ai de gand sa-i spui,incepe prin a cere scuze,altfel poate reusesti sa va si despartiti din asta...Ia gandeste-te cum ar fi daca el ti-ar umbla prin toate mesajele,melodiile,video,etc.Te-ai simti bine? Si,erati si despartiti,nici nu am cuvinte.Un prieten,un iubit, nu este sclavul negru al nimanui, sa-ti apartina in totalitate.Are dreptul sa faca si sa-i placa orice doreste.Dar asa faceti,si pe urma apareti cu intrebari de gen "m-am despartit de prietenul meu, il iubesc, ce sa faaaaaaaaaac?"Sa inveti sa fii discreta.Sa-l lasi pe celalalt sa respire.Sa nu-l controlezi. Daca vrea sa fie cu tine, sa fie fiindca o vrea el, nu fiindca i-o impui tu!