| lovely99 a întrebat:

Ce sa fac daca inca imi mai place de un baiat care este mai mare decat mine( are 15 ani), cu care am mai fost impreuna o perioada de aproape 8 luni.Il iubesc foarte mult si imi mai doresc sa fiu cu el numai ca el se da la mai multe fete printre care ma mai numar si eu uneori, si nu suport sa il vad cum se da la alte fete...va rog dati-mi un sfat.

Răspuns Câştigător
| Mihaelaaaaaa a răspuns:

Si eventual sa se transforme intr-o c*rva, nu? laughing HALAL RASPUNS. Eu zic ca nu merita sa faci nimic pentru el. Incearca sa il uiti, baieti sunt destui si cu siguranta mult mai buni decat el!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate ca asta e felul lui de a fi, un fel de don juan si nu cred ca merita sa te complici cu el pentru ca nu se va schimba prea mult si tot tu vei fi aia care sufera

| lovely99 explică (pentru mona):

Iti multumesc pentru raspuns si sa stii ca ai mare dreptate ...la cum il stiu eu nu o sa se schimbe prea curand.

| Spikey a răspuns:

Arată-i ţâţele sau trageţi-o cu el, merge de fiecare dată

| Mihaelaaaaaa a răspuns (pentru Spikey):

Si eventual sa se transforme intr-o c*rva, nu? laughing HALAL RASPUNS. Eu zic ca nu merita sa faci nimic pentru el. Incearca sa il uiti, baieti sunt destui si cu siguranta mult mai buni decat el!