Pai eu sincer fara suparare cred ca nu prea te iubeste.de ce? pai pentru ca ti-a zis clar ca vrea sa fie cu altcineva, un sfat: lasa.l sa isi dea seama ca a gresit.o sa vezi ca se va plictisi de noua "iubita" cand o sa vada ca nu e ca tine si o sa se intoarca inapoi.pana atunci fi indiferenta si o sa vezi ca o sa vina inapoi la tine!
Si e si urata ca o prietena de-a lui mi-a dat o poza cu ea e garsa mai inalta decat el nu ia note bune... se imbraca dezastruos...
Pai atunci ai un atuu in plus.eu zic ca o sa se intoarca inapoi.dar mai e ceva, nu e totul sa fi bine imbracat si frumos si nu stiu cum, caracterul ei conteaza si daca lui ii place caracterul ei inseamna ca o place pe ea ca persoana nu fizic si etc.de multe ori baietii gasesc "refugiu" in alte fete cand au nevoie de un/o prieten/a alaturi iar iubita/iubitul nu stiu sa fie aproape de ei/ele[mi s-a intamplat si mie]. important e ca o sa-i lipsesti[o sa vezi] si na' poate se va intoarce inapoi.
Buna!
De ce te umilesti?
De iubit) Cred ca ai fost o aventura pentru el.
Trist.
Nu trebuie sa te injosesti atat de mult in fata nimanui, oricat de mult il\o iubesti!
Unde e demnitatea?
Pa, pa
Daca a gasit pe altcineva nu inseamna ca nu tea iubit dar poate acea pasiune s-a stins sau tu nu esti fata potrivita pentru el si in al doilea rand nu spune ca nu poti trai fara el. e greu la inceput dar apoi ai sa vezi ca ai sa uiti usor usor si no sati mai fie asa dor de el.trebuie sa fi curoaja. daca nu te mai place nai ce sa-i mai faci.iti garantez ca in curand vei gasi si tu baiatul potrivit sau daca sa inselat el si chiar te iubeste se va intoarce la tine.eu totusi iti urez noroc in cuntinuare in dragoste.BAFTA!
Veste bunaa, lume... un pr de-a lui mi-a sp ca nu este cu aia, ci cu mine si ca vrea sa ne vedem vineri...
Dupa nick-ul tau imi dau seama ca esti in clasa a 9-a. Nu mai spune "nu pot trai fara el". Ai inca 3 ani la dispozitie sa iti gasesti un baiat in liceul tau, poate mult mai bun pentru tine si pun pariu ca te poti atasa mult mai mult de cineva. Lasa-l sa se duca cu cealalta fata, e alegerea lui, face ce e bine pentru el. Apreciez la el faptul ca ti-a spus motivul pentru care vrea sa va despartiti, cu toate ca e dureros. Succes!