Nu as sta niciodata cu un barbat care indrazneste sa dea in mine. Sa stii ca prima oara e cel mai greu, dupa aceea va da tot mai des si din motive tot mai mici in tine.
Ai 14 ani, cum ce sa faci cu viata ta. Ocupa-te de scoala, fii cea mai buna din clasa, din scoala, du-te la cel mai bun liceu din orasul tau. O sa-ti ocupe tot timpul disponibil.
Cum sa te bata? Cum de isi ia el asemenea atributii? Este grav rau de tot...si chiar daca l-ai mintit, nu avea absolut niciun drept sa te abuzeze. Depune o plangere la politie si nu te lasa maltratata de un asemenea specimen. Mai ales ca tu inca esti un copil. Fugi cat poti de departe de el si du-te la politie cat mai repede. Inainte poti vorbi cu ai tai. Asta e singurul sfat pe care ti-l pot da.
Daca nu l-ai lasat de la prima palma.va continua sa dea! Impune-ti respectul!
Cum ce sa faci? Sa te descotorosesti de el. Ce conteaza ca sunteti de mult timp impreuna?Iti place sa traiesti asa? Inseamna ca el are o problema grava daca te-a batut din cauza ca ai mintit.
Ai 14 ani, el 18. Mi se pare penibil ca un baiat de 18 ani sa stea cu o pustoaica de 14 ani.
Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa te desparti de el, spune`i ca nu poti accepta asa ceva.Scapa de el si vezi-ti in continuare de viata ca ai un viitor frumos in fata!Si de ce sa-l strici si sa-l pierzi pentru unu ca el? Sunt atatia pe planeta asta.Nu te-ai nascut cu el de manuta ca sa nu te poti despartii de el.
Asa ca ai grija ce faci si sper sa-mi asculti sfatul!
Pa, pa!:*
Scuza-ma! am si eu tot 14 ani, dar nu am iubit, dar daca ai mintit...este deja altceva.ar trebuie sa te duci la el, sa-ti ceri iertare, sa-l saruti si sa-i ceri sa o luati de la capat.succes!
Sincer si eu am aproape 18 ani si n'as indrazni sa dau intr'o fata.
Eu de fel fac persoana iubita sa se simta ca o regina.
Tu 14 el 18?Eu sincer ma uit la alea mai mari ca mine decat mai mici. Acum fiecare cu gusturile lui.
Eu daca as fi fata n'as mai sta cu el. Dai bocancii!
A dat in tine? Pai tu ar trebui sa nu mai ai nici o vorba cu acest tip. Nu are nici un drept sa dea in tine, mai ales ca esti fata si esti si prietena lui. Deci eu zic sa il lasi, nu merita!
Eu personal, i-as da papucii. Nu as admite sa dea prietenul meu in mine. Asta inseamna se comporta cu mine ca ultima stoarfa dupa pamant si ca nu tine la mine. Serios acum. Discuta cu el frumos si daca se mai intampla, dai papucii.
Păi o pițipoancă, ca tine își găsește un cocalar, respectivul animal nu judecă suficient diferența de vârste fiindcă este distras de suprafața care unește cei doi craci. De aici rezultă aceste antecedente, respectiv reacții animale responsabile inculturii și lipsei celor 7 ani de acasă. Nico, meriți bătaia pe care ai luat-o.
Orice ai fi facut, nu trebuia sa dea in tine, mai ales ca sunteti doar iubiti. Un barbat n-are nici un drept sa dea intr-o femeie. Daca ar fi dat in mine i-as fi rupt mana cu care a dat si l-as fi batut cu ea la cur. Desparte-te de el, nu te merita, draga mea.
Multa bafta si ai grija ce faci!