Evident la varsta ta e normal sa te indragostesti dar deocamdata esti micuta ca sa poti intra intr-o relatie, mai asteapta putin.
Buna!^^Se spune ca dragostea nu are varsta, insa depinde si de varsta pe care o ai! Adica, una este ca o fata de 15 ani sa se vada cu un tip de 20 si una este ca o fata de 25 sa se vada cu unu de 30. In caz ca esti sub 18 ani, trebuie sa iti spun ca ar fi bine sa incerci sa gasesti pe cineva de varsta ta, pentru ca multi tipi mai mari cauta fete mai mici, pentru ca ei asteapta sa le (stiu ca suna urat) dezvirgineze...Na,asta e realitatea.Bine,nu spun...Sunt si exceptii, intotdeauna exista exceptii. Insa daca esti mai mare, s-ar putea sa fie in regula.Bine,depinde si de cum este el, adica trebuie sa cercetezi dupa modul in care se comporta pe langa tine pentru a descoperi cam ce cauta el de fapt.
Sper ca te-am ajutat! ^_^
Lasa-l, daca esti in 2001 nascuta. esti prea mica pentru unu versat de 18 ani.
Am unu in cartier la mine care numa cu fete din astea stie sa umble si are 18 ani si ii place de fete de 10 ani pana in 12-13.Suna ridicol da asta e viata, astia is tipi care nu pot fi cu fete de varsta lor si le "Agata" pe alea mai mici.E prea mare pentru tine, gaseste-ti relatii pentru varsta ta!
Uite carei treaba nu apleca urechile dupa vorbe de dragoste spuse,, usor vine usor trece,, pentru ca daca tu chiar il iubesti spune-i si poate simte acelasi lucru pentru tine
Esti micuta, mai asteapta si tu! Vrei sa-l bagi pe saracu' baiat la puscarie pentru corupere de minore? Sper ca nu!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: