| maxum a întrebat:

ce sa fac daca ma place o fata si eu no plac ii zic frumos sau urat?

Răspuns Câştigător
| AyU a răspuns:

Frumos...laughing ca dupa aia iti da cu ceva in cap. "Stii uite...eu nu simt nimic pentru tine. Nu te supara esti draguta si de treaba dar nu ii poti comanda inimei"winking Succes :*big grin Fundoi?batting eyelashes

5 răspunsuri:
| andreeutzaa a răspuns:

Sa ii zici frumos.Ii zici ca esti sincer si din pacate nu simti ceea ce simte ea.Asta nu inseamna sa o eviti! Sunt putine fete care fac primul pas si ar trebui sa apreciezi asta pentru ca nu e usor deloc pentru noi(din frica unui eventual refuz). Comporta-te cu ea cum ai vrea ca in viitor o fata sa se comporte cu tine in aceasta situatiehappy Stii cum e: ca sa ii intelegi pe ceilalti trebuie sa te pui in hainele lorhappy

| TheLittleStrange a răspuns:

Incearca sa nu ranesti sentimentele cuiva. Daca nu o placi ii spui frumos fptul ca nu te intereseaza dar cel mai important nu o tratata cu indiferenta.

| MariusS_5528 a răspuns:

Oricum ii vei zice ea tot te va place(trec si eu prin astalaughing ).big grin eu zic sa-i zici frumos.

| Y0 a răspuns:

Trec prin asta lasa-o sa creada ce vrea ea apoi se plictiseste laughing

| traxx a răspuns:

Incearca sa ii explici motivele pentru care nu o placi si de ce nu v'ati potrivi.Cred ca este cea mai buna solutie.Va trebui sa inteleaga cu vorba buna, nu ai de ce sa ii spui urat. Sper ca te'am ajutathappy