anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac daca nu-mi mai iubesc sotul? Pur si simplu nu ma mai atrage. Am pe altcineva cu care ma simt bine in toate sensurile( si asa si in pat mai ales) si acum nu ma pot culca cu sotul meu, mi-e sila. Ce sa fac? Dar cu copilul? Nu ma pot hotari sa ma despart, mi-e frica c-o sa ma lase si amantul cindva si o sa ramin pe drumuri. imi vine sa ma dau cu capul de pereti.

15 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Ai spus că nu te mai atrage, nu-l mai iubeşti te simţi bine cu altcineva şi nu te mai interesează persoana lui.

Gândeşte-te bine dacă e chiar aşa şi ia o decizie

Părerea mea ar fi divorţul, dacă e poate lua el copilu', iar tu să-l vizitezi şi să-l mai ţi la tine.

... Gândeşte-te bine!

FantaSZy.

| Dizzydizz a răspuns:

Nu trebuia sa te incurci cu altul. Face ti in asa fel incat sa stati separati un timp.Si de amant si de sot. O saptamana pleaca la mare, la tara undeva.
Sa iti pui in ordine gandurile. Daca nici atunci numai rezisti alaturi de sot atunci desparte te de el.Trebuie sa te gand si la tine, nu numai la copil...
Apoi vezi cum se poarta amantul cu tine, si daca va intelegeti peste o perioada de timp puteti locui impreuna.

Ma tem ca nu te va accepta amantul cu copilul, nu stiu dc.
Acum nu are treaba dar daca ai fi sa te duci la usa la el, te ar alunga
asa ca ai grija...
Si nu te mai casatori decat cand esti sigura ca vrei asta.
mult succes
tinene la curent

| stresu a răspuns:

Iti meriti soarta. Dica pe fraier(sotul) il tii in caz de... si cu celalat te simti bine. Incheie acum o situatie jignitoare pentru barbatul care poate ti-a fost fidel pana acum si care probabil se intreaba ca prostul cu ce a gresit de nu il mai vrei, iar daca primesti tu custodia ai grija dfe copil, iar daca nu sa ramana cu tatal lui si il vizitezi. Nu stiu inca cat de mare e copilul, daca are 10 ani decide singur.
Iar daca te lasa celalat...trist. Oricum taraganezi o relatie care nu duce nicaieri si daca nu iese bine, atunci e vina ta; fii o femeie matura macar data asta si nu mai fugi de problema. oricum sotul va afla la un moment dat si va fi mult mai rau pentru tine.
Ai facut buba, acum doare!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Daca nu exista nici-un gram de iubire de ce sa mai stai cu el. O iei pe alt drum insa nu e corect sa il inseli cel putin termino cu el

| elyssa20 a răspuns:

Mda...foarte interesant, dar inainte sa apara amantul iti mai era sila de sot? gandeste-te si la copilul pe care il aveti impreuna nu numai la placerile tale trupesti.sunt total de acord cu simf.bafta si minte multa.

| simf a răspuns:

Si daca "te lasa" amantul acum ramai cu sotul tau? iti trece sila? evalueaza cu cinism relatia ta cu sotul tau, scoate amantul complet din din calcul si vezi daca vrei sau nu sa-ti continui viata langa sot. copilul nu-i un argument care sa te tina langa un om de care ti-e sila. apoi, daca iti asumi si singuratatea despartirii de tatla copilului, poti reintroduce in ecuatia si necunoscuta amant. nu el e problema, ci faptul ca tu nu stii ce vrei. chiar daca n-o sa-ti placa ce vei afla, cearta-te tu cu tine, fii cat se poate de ferma si de obiectiva. intelegand ce-ti trebuie vei sti si ce urmeaza sa faci.

| AdY a răspuns:

Daca n-ar exista asa gen de oameni ca tine, multi copii ar avea o viata frumoasa alaturi de parintii lor. Rusine tie. [!

| Anonima3127 a răspuns:

Poate aceasta sila fata de sotul tau se datoreaza faptului ca ai gasit ceva mai bun.Gandeste`te de 2 x inainte sa faci ceva de care sa iti para rau mai tarziu.Stii cum se zice ...nu da gaina din curte pe cioara de pe gardhee hee

| Mi$tiK a răspuns:

Gandeste-te cand te uiti l; a sotul tau de ce te-ai indragostit de el si la copilul tau are nevoie de un tata.

Răspuns utilizator avertizat
| dichi a răspuns:

In momentul in care ai inceput sa simti ca nu te mai atrage barbatul trebuia sa iei decizia asta. nu sa traiesti o viata dubla in acelasi timp.

| DDM a răspuns:

Asta ii din categoria "ti-ai facut-o cu mana ta"
ti se pare normal ce ai facut? mai ales ca ai si un copil, trebuia sa te gandesti la copil si la sot inainte sa te culci cu amantul, nu sa te apuce remuscarile acum
discuta cu sotul, desi pun pariu ca nu o sa ii placa ce va afla si gasiti o cale... desi singura cale ar fi divortul, tie sigur nu ti-ar conveni sa fi in postura de inselata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dichi... frumos!
Asa-s femeile!

| dyana_8491 a răspuns:

Buna! ar trebui sa dai mai multe detalii!big grin adica ar trebui sa-ti explici( macar tie) ce anume nu te mai atrage la sotul tau? ce anume are amantul si nu are sotul? dupa parerea mea e o mare prostie sa-ti lasi copilul si sotul pentru niste fantezii! amantul poate sa te iubeasca, dar poate se va gandii candva ca va fi si el mai devreme sau mai tarziu in locul sotului! asa ca mai bine baga-ti mintile in cap si nu renunta la familie pentru o aventura! Baftawinking

| monika26 a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa renunti si la sot si la amant sa iti iei copilul si sa incepeti o noua viata amandoi.Nu are rost sa te mai chinui!