| jordan_8604 a întrebat:

Ce sa fac? Daca o fata imi spune ca nu ma iubeste desii privirea ei ma cauta tot timpul, cand sunt plecat si revin de undeva ma cauta, din cate observ vrea mai tot timpul sa fie langa mine, cauta pretexte pentru a ma atinge, desii i-am spus ca tin mult la ea chiar cred ca o iubesc ea mi-a raspuns ca sentimentul nu e reciproc, asta inseamna ca vrea doar sa se joace cu mine? ce sa fac? A m avut chiar si atingeri si mangaieri in zone intime...

Răspuns Câştigător
| sandramaria20 a răspuns:

In zone intime? Fata aia e proasta sau ce hei ai gija cu fetele nu te lasa atins de ele pentru ca unele fete sunt rele si iti pot face rau fi atent cu fetele astea si daca iti spune ca nu te iubeste si face ce ai zis tu ori te iubeste si nu vrea sa recunoasca ori vrea sa vada doar cum reactonezi tot ce iti spun e sa ai grija mare ca poti suferii mult si bine!

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Discuta serios cu ea despre asta, si spune-i ce ai observat. Daca ii dai si argumente (pentru care crezi ca te place), nu are cum sa o dea la intors.

| jordan_8604 explică:

Cred ca nu ati inteles corect. stiu ca o fata poate fii periculaosa, si daca o fata te magaie si u pe ea la fel e ceva firesc normal, nu inseamna neaparat ca e o wampa dar nici nu bag mana in foc ca nu este, problema e ca am stat de vb cu ea la modul serios si n-am reusit sa aflu ce doreste de la mine cred ca nici ea nu stie e complicata situatia, chestia e ca ea cred ca ori ai e teama sa-mi spuna ca tine la mine ori se joaca doar asa din doau una, rog o femeie cu exp sa-mi dea explicatii ce e cu comportamentul acesta, va multumesc tuturor pentru ajutor si pentru raspunsuri unele mau pus pe ganduri altele m-au facut sa rad sunteti simpatici ))

| jordan_8604 explică:

Scz de greselile de ortografie e tarziu si sunt un pic obosit, stiu ca cine se scuza se acuza dar soryy inca o data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zone intime zici? si pe mine m-a atins una in zona intima, mi-a tras un genunchi in coa...ste de ma doare si acum cand ma gandesc

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Te-ai gândit și că ar fi o panaramă?
Fără supărare

| jordan_8604 explică (pentru TheBirdOfTheHermes):

M-am gandit si la asta, Poate fii si asta dar o cunosc de mica si nu prea cred sa fie,,,, are parinti foarte severi

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru jordan_8604):

Atunci cum îți explici atingerile în zonele intime?
Căuta OO de Paște?
Decât să trăiești cu dilema asta, întreb-o ce are de gând că eu nu cred că nu vrea ceva de la tine dacă te caută și te mai și pipăie...

| Foreveraloone a răspuns:

Sigur te place, dar nu vrea sa se lase atat de usor pentru ca tu vei credea ca ea este o usuratica