| Koritzaki a întrebat:

Ce sa fac daca prietenul meu s-a suparat din cauza ca nu sunt virgina?

15 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Spune i ca te poti face la loc virgina dar plateste el operatialaughing şi tu durerealaughing

| Sara2 a răspuns:

Hai ma ce dumnezeu? pe ce planeta traieste? cand v-ati cuplat nu cred ca ti-a pus aceasta conditie... in plus va gasi destul de greu o fata virgina, sau poate e genu care sa astepte pana la nunta daca are pretentia asta, deoarece daca o face inainte de nunta e constient ca se poate desparti de ea dintr-un motiv sau altu

| unknownn a răspuns:

Daca te iubeste intelege ce *** ca nu e mare tragedie. Oricum o sa-i treaca.

| bObby123 a răspuns:

O sa ii treaca lui.
E o chestie pe care nici dracul nu poate sa o schimbe, daca tine la tine o sa te accepte asa!

| neutrino a răspuns:

Aceasta este treaba lui, nu mai este a ta. Daca el doreste o fata virgina sa-si caute pana nu mai poate.

| Xenya a răspuns:

Ii spui:vreau sa ne despartim!
Apoi poti sa iti faci alt prieten putin mai dezghetat la minte!
BAFTA!

| LineGuide a răspuns:

Poate e gelos, dar poti sa ii spui, daca deja nu ii zesesesi adevarul, ca singura te-ai dezvirginat, nu ai avut nevoie de un partener.Varsta?
Mult noroc!

| Different69 a răspuns:

Fa-l sa uite de suparare.

Răspuns utilizator avertizat
| adrianamara a răspuns:

De parca asta ar fi o conditie sa iubesti pe cineva, dar ce el mai este? Ar trebui sa te accepte asa! Asta e se mai intampla sa intalnesti si fete care au avut in trecut o relatie esuata!

| CeInteleptul a răspuns:

Pai cum sa nu se supere, daca esti asa finuta si el a crezut in adancul sufeltui lui ca este primul pentru tine.
ca el este cavalerul tau in armura venit sa te salveze, dar tu deja ai fost deflorata de un altul?
s-a suparat este omenesc si firesc

TU! trebuie sa-l faci sa se simta acel cavaler in armura, spune-i ca cu el este nemaipomenti si ca iti place foarte mult, cu primul a fost ceva spontan si cu el simti dragostea

nu fi fraiera fata mea! vrajeste-l pe baiat si orice iese din gura ta el va crede!

| danielcoman32 a răspuns:

Gaseste altul

| Capatina_Bogdan_1997 a răspuns:

Pai zii ca ce e mai imortant tu sau o prostie de virginitate zi nu iti pot oferi virginitatea mea dar ma ofer toata tie zi si tu de astea impacal cu ideea o sai treaca supararea

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Capatina_Bogdan_1997):

Nu numii virginitatea o prostie, ea este un dar, o comoară, dar de unde să stii tu asa ceva.

| Bia379 a răspuns:

Nu vad asta ca un motiv de suparare; daca nu ii convine, nu prea ai ce sa faci. Vorbeste cu el si explica-i mai multe lucruri, spune-i ca asta nu mai e atat de important atunci cand iubesti o persoana.