| Anablondyi a întrebat:

Ce sa fac daca singura m-am pensat cam subtire si acum nu mai vreau asa subtire si poate mai gros... ce sa fac? se poate >>reparastraight faceva rog spuneti dau funda :X

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu, nu se poate repara. Asteapta pana mai cresc si du-te la salon sau roaga pe cineva care se pricepe la asta (sau care stie) sa te penseze. Foloste si tu un creion sau ceva ca sa ti le ingrosi.

| lauracraciun a răspuns:

Nu se poate repara.adica nu mai poti aduce inapoi parul ina cred ca poti da cu creion si dai pe langa contur si par mai groase:d succeswinking

| DAC a răspuns:

Nu poti decat sa le lasi sa creasca si sa le dai iar forma. sad

| BeBebuu a răspuns:

Tre sa astepti sa creasca poti sa dai cu ulei de ricin p ele in fiecare seara si cresc mai repede

| KaMy a răspuns:

Astepti sa creasca la lochappy

| SophieDavidescu a răspuns:

Da' si logic, ca va crestelaughing; ok dar firul va fi mai diferit ca inainte, o sa vezi...si cateva locuri micute nu vor fi acoperite complet

| question_3585 a răspuns:

La scoala am mai vazut o zhestie deasta.si le-a pensat subtire.se poate repara.le lasi sa creasca si apoi le dai forma doria.aceea fata si le-a reparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca se poate repara, daca nu ai rabdare sa astepti pana o sa iti mai creasca sprancenele ca sa le poti oferi o alta forma, poti folosi un creion