Nu este o mare problema, mai ales pentru tine, pentru el poate, poate ca el s`a atasat de tine mai mult decat trebuia si, ii e greu sa renunte. Uite, i`al frumos la o ''tura'' si asculta ce are de spus, ce`i place la tine, de ce, apoi, incearca sa-i explici situatia reala, adica faptul ca tu nu vrei sa ai o relatie cu el, dar, foloseste cuvinte mai, ''cuminti'', mai fine. Chiar daca baietii vor sa para interesanti uneori sunt f. sensibili, deci, nu`i rani sentimentele cu cuvinte nepotrivite. Dupa ce a`ti terminat discutia, daca sti ca e un baiat ok si de gasca, spune`i ca vrei sa ramaneti amici. Asta ii va da o speranta, si nu-l va face sa creada ca il displaci complet. Sper ca ti-am fost de folos
Dai o sansa macar, doar nu e uratu de pe pamant daca nu mere nici asa incercati sa deveniti prieteni asa (amici) daca nici asa ...il dai o caraba dupa ceafa sa vezi ca pleaca de la sine...
Chestia e ca nu pot sa il evit suntem in aceiasi clasa ne intalnim zilnic si mie imi place un prieten de-al lui
Incerci sa iti placa si tie de el poate candva il vei place daca nu incercati sa deveniti amici.
asta este parerea mea! Succes!