Lupta pentru iubirea dintre voi! Nu lasa ca nimeni si nimic sa se bage intre voi...
Lupta pentru iubirea ta, daca va iubiti nu lasati pe nimeni sa va desparta.
De ce o lasi pe mama ei sa intervina in relatia voastra? daca tu o iubesti, ea te iubeste, de ce lasati alte pers sa intervina? chiar tu ai zis ca veti suferii amandoi. voi veti suferi si mama ei va rade cu gura pana la urechi, de ceea ce vi se intampla. Nu se merita! in nici un caz sa nu te desparti de ea, daca va iubiti.arata.i ca o iubesti, fii atent cu ea, nu te mai gandi ca peste un an va pleca, nu te mai gandi la nimic atunci cand esti cu ea...ganditi.va doar la iubirea voastra si la cat de norocosi sunteti. eu personal nu as renunta la pers pe care o iubesc nici daca mi.ar cere acest lucru Papa Pius al-10-lea. bafta!
Ce ar fi sa o luati pe mama ei de manuta si sa discutati frumos care e problema si de ce nu mai vrea sa fiti impreuna Cred ca daca ati comunica toti trei si ia-ti spune mamei ei ca va iubiti si etc ar intelege
Numai bine
Parerea mea este sa nu te desparti de ea daca voi va iubiti totul va fi ok ai sa vezi...succes
Daca pleaca la facultate in alta tara, asta e dar nu e cazul sa va despartiti daca va iubiti.
Voi sunteti impreuna de 3 ani si maicasa spune: Andrei nu mai doarme la noi NICIODATA, ce vaca.
Daca ea a zis: ca nu vrea asa ceva. Ce mai conteaza ce zice maicasa ca nu e relatia ei.
Daca tu o iubesti si ea te iubeste, de ce sa va despartiti de frica sa nu suferiti!? Oricum o sa suferiti daca va despartiti din moment ce va iubiti, asa ca intrebarea ta nu are nici o logica.
Mda.si relatia mea de doi ani e influentata de maica-mea.si nu stiu cum, dar reuseste de multe ori sa ma manipuleze, asa ca am ajuns de mai multe ori sa-mi doresc s-a rupt relatia, pentru ca parea sa nu mai existe solutii. Insa el m-a inteles, si m-a ajutat sa trec peste mama, sa observ ce vreau eu cu adevarat si ca ce dorea mama pentru mine nu m-ar fi facut fericita. Si eu trebuia sa plec singura in strainatate, insa am reusit impreuna sa plecam din Ro. E adevarat. la 250 de km in momentul de fata, dar nu 2500. E foarte important faptul ca ea nu se lasa influentata de maica-sa. Asa e mult mai simplu. Bucurati-va de anul care a ramas. Profitati de timpul ramas. Fa-o sa se simta iubita. Poate reusesti sa iei in calcul si plecarea cu ea.asta ar fi ideal. daca nu.biletele la avion sunt ieftine, luate din timp daca e iubire adevarata o sa reziste relatia voastra. Iar in momentele de cumpana aduceti-va aminte de cei 3 ani deja petrecuti impreuna. Ganditi inainte sa actionati, dragostea nu intalnesti peste tot.
Cel mai bine lasa timpul sa decida! Nu lasa alte persoane sa va influenteze.Singuri care pot decide sunteti voi!
Atunci cand te-ai combinat cu fata asta te-ai combinat cumva si cu maicasa?>>>nu creed
Mai din punctul meu de vedere intrega viata este un test de supravietuire. Eu nu iti spun decat sa lupti pentru cea ce crezi ca merita, sa gandesti mult si calculat inainte de a lua o decizie, si nu uita daca sentimentele sunt reciproce si adevarate lupta pentru ele pentru ca iti pot aduce fericire.