Eu te sfatuiesc, sa il uiti, uite totdeauna se intoarce la tine pentru ca stie ca cineva il asteapta si il iarta dupa fiecare greseala pe care a facut-o, nu mai face asta, deschide-ti ochii, si e mai bine pentru amandoi daca nu aveti nici o legatura, ca asa o sa fie mai greu sa il uiti, sunt si altii baieti, sunt sigura de asta, stiu ca acum ti la el, dar cu timpul o sa il uiti, timpul rezolva tot, te-a lasat, ce mai vrei? Sa suferi mai mult? E mai bine asa. Sper ca mai inteles. Iubire si Fericire!
Bafta si Craciun Fericit!
A fost cu altele si tu il asteptai? Well, daca ti la el e normal sa faci chestii absurde, dar nu sa-l lasi sa-si bata joc de tine.Nu-l mai cauta! Daca vrea el ceva o sa te caute, atat timp cat el nu te cauta si nu mai e interesat de tine, tu de ce insisti? El si-a continuat viata si fara tine.De ce nu faci la fel?
Dc te umilesti?
ce esti tu...de il astepti mereu
pai el asa o sa faca intotdeauna
cand are chef de o pauza, o sa plece la alta, face ce vrea cu ea, si cand se satura, vine inapoi stiind ca tu esti mereu acolo
fii indiferenta.
lasa-l sa te caute.
1.Kenny.nu te-am insultat!
2. N`ai inteles...Am zis ca il asteptam. in trecut! nici nu mai am de gand sa-l mai astept! Eu vcrted ca nu mai are rost sa sufar! dc sa stau sa "sufar" si el sa stea sa rada? v-am cerut un sfat! si ce credeti voi despre el.
eu vreau sa fiu doar o amika.si vreau sa ma ajutati.cum sa fac.sa vb cu el.ca sa`mi explice si mie.
Esti fraera!
nu il mai astepta
cred ca isi bate joc de tine.
cand nu are pe nimeni te ia pe tine doar ca sa aiba cu cine sa fie dupa aia cand da de alta mai buna decat tine sta cu ea.si iar te ia pe tie.
cred ca e cam curvar. fara supare daca tot zici ca ti la ea:d
gandeste-te cu ce ai gresit tu. daca nu ai gresit cu nimic atunci ii un tampit sincer
chiar nu stiu de ce ti atat la el